Billeje
Thessaloniki
Oversæt
Graekenland // Thessaloniki
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Thessaloniki: Sixt biludlejning online booking

Som feriedestination er Grækenland måske nok særligt kendt for hovedstaden Athen og øer som Kreta, men landet har et væld af andre interessante byer. Lej en bil i Thessaloniki og oplev Grækenlands næststørste by ud mod vandet, hvor du både får et dynamisk studieliv, et fantastisk caféliv og en fascinerende rejse ind i det antikke Grækenland. Sixt Biludlejning i Thessaloniki er vejen frem, hvis du foretrækker selv at bestemme tempoet på rejsen og vil tage på opdagelse på egen hånd. Du reserverer din foretrukne kategori ved at ringe til os eller ved at klare bestillingen over nettet.

 
 • Thessaloniki Lufthavn
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Downtown
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Lufthavn

  Sixt Billeje
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Billeje
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Thessaloniki

På turen rundt i Thessaloniki kan du køre langs den smukke havnepromenade og få et kig ud mod vandet, der omgiver byen. Promenaden kaldes Leoforos Nikis og er et ægte samlingssted for både lokale og turister, og får du lyst til at fiske, er det skam også en mulighed. Thessaloniki er i øvrigt en skøn studieby og emmer derfor af liv, når du bevæger dig rundt mellem de mange taverner. Denne græske feriedestination kan også tilbyde dig et væld af historiske seværdigheder, såsom Det Hvide Tårn, ligesom du kan udforske både byzantinske kirker og romerske ruiner på turen rundt i byen. Et godt udgangspunkt er det antikke forum. Er du interesseret i at besøge Thessaloniki, har byen sin egen lufthavn. Herfra kan du nemt udnytte Sixt biludlejning i Thessaloniki og fortsætte turen på fire hjul. Søger du udflugtsmål i nærheden, kunne Olympysbjerget være en oplagt mulighed. Thessaloniki ligger ca. 520 km nord for Athen.

Sixt i Grækenland

Hos Sixt tilbyder vi dig en fleksibel billeje i Thessaloniki, hvor du selv vælger kontor, den ønskede kategori og eventuelt ekstraudstyr. Vi skræddersyr kort sagt en individuel pakke, der passer perfekt til dine behov, hvad enten det drejer sig om en forretningsrejse, et kortere weekendophold eller en længere kør selv ferie i Thessaloniki. Der er god fornuft i at vælge netop Sixt som leverandør af din udlejningsbil. Vi har en bred ekspertise inden for biludlejning, og med vores favorable priser, førsteklassesbiler og altid professionelle service, er du i sikre hænder, når turen går til en af vores græske kontorer. Husk blot, at du vælger den ønskede udlejningsbil ud fra kategori og ej bestemte modeller. Billeje i Thessaloniki kan nemt bestilles allerede i dag, og herfra er det blot at planlægge, hvad du skal nå at se på turen rundt i det smukke Grækenland.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice