Billeje i Santorini

 

Mest populære i Santorini

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Santorini Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Santorini

Sixt Biludlejning på Santorini

Sixt Biludlejning på Santorini

Lej en bil på Santorini og lad dig forelske i en ø, der mildest talt er billedsmuk. Det siges, at du oplever de smukkeste solnedgange på netop Santorini, blandt de kridhvide huse med de karakteristiske blå døre, som er blevet et kendetegn for Grækenland. Med Sixt biludlejning på Santorini har du den perfekte mulighed for at køre rundt til byerne, der har været med til at gøre øen til en af de mest populære græske øer. Book din billeje på Santorini allerede i dag, så ferieeventyret kan tage sin begyndelse her og nu. Vælger du billeje på Santorini, får du udkig til Det Ægæiske Hav. Øen er placeret nord for Kreta, og den er kendt vidt og bredt for sin enestående skønhed. Særligt solnedgangene i byen Oia siges at være blandt verdens smukkeste. Du bør derfor unde dig selv mindst én tur til denne dejlige by med sit helt eget fæstningsværk, mens solen går ned over havet. Det unikke med Santorini er også byens unikke vulkannatur, og på den østlige side af øen er det bl.a. muligt at stikke tæerne ned i det sorte lavasand, ligesom et besøg i Minoan Akrotiri bringer dig tilbage til en by, der netop blev dækket af vulkanaske. Vil du over til vulkanen, går turen mod den ubeboede ø Nea Kameni. Hvad enten du er til bjergvandringer eller driverliv langs strandene, har Santorini noget at tilbyde dig. Får du imidlertid brug for lidt afveksling til køreturene i din Sixt bil, venter der givetvis et lokalt æsel, der gerne giver dig en uforglemmelig tur op ad de mindre bjergveje.
Valget af Sixt Biludlejning

Valget af Sixt Biludlejning

Biludlejning på Santorini er blot et af de mange attraktive tilbud, du møder hos Sixt. Når du booker en udlejningsbil hos Sixt, vælger du f.eks. selv, hvor du vil leje din bil. Vælg det kontor, der passer bedst ind i rejseplanerne. Måske går du efterkontoret lige ved siden af dit hotel, eller måske satser du på at hente udlejningsbilen allerede i lufthavnen. Læs mere om forskellige kontorer her på hjemmesiden. Her finder du også en oversigt over de individuelle services, som kontoret tilbyder dig. Det kunne eksempelvis være en 24 timers afhentning af din udlejningsbil. Hos Sixt er det endvidere muligt at udstyre ens udlejningsbil med det ønskede udstyr. Det kunne bl.a. være en GPS eller autostole. Med Sixt Biludlejning får du altid adgang til førsteklasses udlejningsbiler til fremragende priser.
Show more

Godt at vide når du lejer i Santorini

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Santorini?
For at leje bil hos SIXT i Santorini skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Santorini.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Santorini?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Santorini. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 403 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Santorini

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Santorini?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Santorini?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Santorini?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Santorini

Vis mere