Billeje
Batumi
Oversæt
Georgien // Batumi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Batumi: Sixt biludlejning online booking

Nu giver vi dig chancen for at leje en prisvenlig og moderne Sixtbil til rundrejsen i Georgien ved SixtBiludlejning i Batumi. Uanset om det er forretningsrejsen eller ferien, der tager dig til dette europæiske land, har vi hos Sixt bilen, der kan leve op til dine forventninger. Batumi er beliggende i den sydvestlige del af Georgien, lige ved Sortehavet. Udforsk det populære område via billeje i Batumi, som giver dig mulighed for at planlægge rejsen efter dit humør og foretrukne tempo. Tag kontakt til teamet med det samme og vælg udlejningsbilen til opholdet i Georgien.

 
 • Batumi Lufthavn
  Airport Highway 01
  0167 Batumi

  Ma. - Fr.10:00 - 14:00
   16:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Batumi Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport Highway 01
  0167 Batumi

  Ma. - Fr.10:00 - 14:00
   16:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Batumi

Du finder byen Batumi i Georgiens sydvestlige hjørne og ca. 20 km fra grænsen til Tyrkiet. Den vidunderlige region byder på en række interessante seværdigheder. Lad udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Batumi tage dig til alle de fantastiske attraktioner, såsom ruinerne fra den gamle, romerske fæstning Gonio, der daterer sig ca. 2000 år tilbage i tiden, eller sæt kurs mod Batumis lille, spændende arkæologiske musem, der er centralt beliggende og som huser mange imponerende genstande. Byens fantastiske beliggenhed ved Sortehavet giver selvfølgelig en god forudsætning for at skabe diverse strandoplevelser. Styr f.eks. Sixtbilen mod den fredelige og hyggelige strand Kvariati, der har rent vand, hyggelige strandbarer og en afslappet atmosfære, og hvis du søger lidt ekstra liv og fest, kan du passende køre mod Gonio, der har en mere hip vibe. Batumi har også en hyggelig botanisk have med plads til romantiske gåture samt mange gode restauranter og barer.

Lej en Sixtbil til rejseeventyret i Batumi

Gør dit ophold ekstra behageligt med en Sixtbil! Tag et kig på Sixts alsidige udvalg af udlejningsbiler her på hjemmesiden og klik dig derefter frem til bestillingsdelen online eller ring direkte til kontoret, så du kan få styr på din billeje i Batumi allerede i dag. De mange førsteklasses biler i sortimentet kan lejes til en yderst favorabel pris og for den ønskede periode. Vores sortiment indeholder både lidt større og rummelige modeller, såsom 4x4'eren samt de kompakte, smarte bilmodeller, herunder økonomibiler og stationcars. Det betyder, at enhver rejsende kan finde det rette køretøj til ferien eller forretningsrejsen i Batumi. Forudende moderne og pålidelige Sixtbiler kan der også tilvælges ekstraudstyr og tjenester ved Sixt Biludlejning i Batumi, som kan lette din bilrejse yderligere. Vi har været i branchen siden 1912 og bliver gerne ved med at forsyne vores tusindvis af kunder med topmoderne udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice