Billeje i Batumi Lufthavn

 

Vejvisning til Batumi Lufthavn filial

Adresse

Airport Highway 01, 0167 Batumi, Georgien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
10:00 - 14:00 16:00 - 18:00
Lør
11:00 - 15:00

Vores services ved Batumi Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Afhent udlejningsbilen hos Sixt Biludlejning i Batumi Lufthavn (BUS) til din bilrejse i Georgien. Sixtteamet venter i lufthavnens ankomsthal, hvor du bliver budt velkommen og får overrakt bilnøgler og lejekontrakt vedrørende din billeje i Batumi Lufthavn. Få mest muligt ud af din rejse i Georgien med en komfortabel og moderne Sixtbil.
Afsted mod museer, botaniske haver og Sortehavet

Afsted mod museer, botaniske haver og Sortehavet

Batumi i Georgien er et populært rejsemål med sin ideelle beliggenhed ved Sortehavet. Turister flokkes hertil i sommermånederne for at nyde havet og solen samt sæsonbetonede begivenheder som Sortehavet Jazz Festival og Batumi International Art House Film Festival. Med din udlejningsbil kommer du nemt rundt i denne charmerende kystby, kan besøge nogle af byens fantastiske museer eller tilbringe dagen i den imponerende Batumi Botaniske Have. Billeje i Batumi Lufthavn giver dig også mulighed for at opleve den naturlige skønhed i nationalparken Mtirala eller besøge historiske steder som Gonio Fæstning. Uanset hvad du vælger at foretage dig i Georgien, så lad Sixt teamet i Batumi Lufthavn hjælpe dig med at nyde det til fulde.
Sixt har drømmebilen og det nødvendige udstyr til din rejse

Sixt har drømmebilen og det nødvendige udstyr til din rejse

Sixt gør det nemt at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Batumi Lufthavn. Vi tilbyder et stort udvalg af premium biler ved Sixt afdelingen i Batumi Lufthavn, bl.a. praktiske og pålidelige økonomibiler, 4x4 og stationcars, som du nemt bestiller online eller pr. telefon. Hvad enten du er i Georgien på forretningsrejse eller ferie, har vi den rigtige udlejningsbil til din rejse. Når du bestiller udlejningsbilen, kan du desuden tilføje nyttige tilbehør og tjenester i processen. Vi har overkommelige priser på GPS navigation, fuld kaskobeskyttelse, dækning af yderligere en chauffør på rejsen og meget andet. Sixt yder en personlig service og har som målsætning at gøre din biloplevelse behagelig og stressfri. Tag på eventyr med Sixt.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Batumi Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Batumi Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Batumi Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Batumi Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Batumi Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Batumi Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Batumi Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Batumi Lufthavn

    Vis mere