Billeje
Georgien
Oversæt
Georgien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Georgien: Sixt Rent a Car

Med billeje i Georgien via Sixt er du godt på vej til sneklædte bjergtoppe i det sydlige Kaukasus, og georgierne har med stolthed hævdet, at dette er det allersmukkeste sted på kloden. Nu er det op til dig at afgøre, om dette tidligere russiske land kan leve op til de mange flotte prædikater. Lej en bil allerede i dag og tag på et rejseeventyr blandt bjerge, floder, kirker og vingårde. Med valget af Sixt lejer du din bil hos en af verdens største selskaber inden for biludlejning, og vi har et ekstremt stort udvalg af kvalitetsbiler til lave priser, der er et ideelt valg til forretningsrejser såvel som familieferier.

Sixt Biludlejning i Georgien

En udlejningsbil giver dig den ultimative frihed til at udforske Georgien. Er det første gang, du stifter bekendtskab med landet, anbefaler vi dig, at du holder dig opdateret omkring råd til kørsel i landet, så du er godt rustet til mødet. Kontakt os meget gerne og få en masse ekstra tips. Det frarådes f.eks., at du kører om natten, da vejene oftest er dårligt belyst. Georgien bør dog også opleves i dagslys, da landet er et studie i smukke destinationer. Besøg gerne landets charmerende hovedstad Tbilisi med de oldgamle kirker, den gamle bydel ved floden, de berømte svovlbade og hyggelige caféer. Ikke langt fra Tbilisi finder du den gamle hovedstad Mtskheta, og ved Jvarikirken, får du en fantastisk udsigt over det smukke landskab. Styr også gerne Sixt bilen mod den østlige del af landet, hvor du ved Kakheti kan besøge vingårde og se smukke historiske slotte og munkeklostre.Eller måske skal du slå et smut forbi Gori, som er Joseph Stalins barndomsby eller tage turen ud til kysten ved Sortehavet. En bilferie i Georgien er kort en fremragende idé, der med stor sandsynlighed giver dig smag for endnu flere eventyr i bilen.

Book din billeje i Georgien

Sixt er et biludlejningsselskab, der spiller på mange facetter. Nogle af vores kerneværdier er dog kvalitet, fleksibilitet og en serviceminded kundeservice. Hos os finder du derfor kun udlejningsbiler af den højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du får råd til mere og måske flere former for ekstra services samt ekstraudstyr. Du kan altid vælge mellem mange forskellige bilkategorier hos Sixt, eftersom sortimentet spiller på så forskellige grupper som stationcars, sportsvogne, varevogne og økonomibiler. Udvalget af køretøjskategorier og tilbehør varierer dog mellem de forskellige kontorer, så tjek informationen for biludlejning i Georgien på vores hjemmeside. Hvis du har brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte Sixt teamet. Din booking af biludlejning i Georgien kan foretages via telefonen eller direkte her på hjemmesiden.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice