Billeje
Kourou
Oversæt
Fransk Guyana // Kourou
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kourou: Sixt biludlejning online booking

Gør opholdet i Fransk Guyana komfortabelt med en moderne og prisvenlig bil fra Sixt Biludlejning i Kourou. Fransk Guyana ligger mellem Brasilien og Surinam i Sydamerika, og du finder mere præcist Kourou placeret ved den smukke caribiske kyst mod nord. Med billeje i Kourou har du hverken langt til magiske, hvide sandstrande eller til storbyer såsom hovedstaden Cayenne. Sixtteamet glæder sig til at håndtere bestillingen og byde dig velkommen til Fransk Guyana.

 
 • Kourou
  11 Avenue de Préfontaine
  97310 Kourou

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Kourou

  Sixt Billeje
  11 Avenue de Préfontaine
  97310 Kourou

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kourou

Kourou er en populær turistdestination grundet regionens koloniale fortid, og området har således mange lokaliteter af historisk betydning. Sæt dig ind i udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Kourou og bevæg dig hen til Centre Spatial Guyanais, som er Frankrigs vigtigste rumcenter samt dets Musée de l'Espace, der udforsker emnet rummet og forskning. Du kan også udnytte billeje i Kourou til at opleve Sinnamary og begive dig ud på vandrestien Pripri Yiyi. Du kan også altid stille bilen og tage med båd ud til øerne Les Iles du Salut og nyde det afslappede strandliv, ligesom du kan lære mere om landets mørke kolonialhistorie. Uanset hvordan du planlægger at tilbringe din tid i og omkring Kourou, får du mest muligt ud af tiden med en pålidelig og prisvenlig bil fra Sixt. Vi ser frem til at hjælpe dig på rejsen rundt i Fransk Guyana.

Nyd gode priser, når du lejer bilen hos Sixt

Gør din rejse lidt ekstra behagelig og enkel med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Kourou. Varesortimentet inkluderer komfortable økonomibiler, robuste 4x4%u2019er, praktiske stationcars, luksus sportsvogne samt rummelige minibusser og varevogne. Du kan supernemt lægge billet ind på drømmebilen via Sixts hjemmeside, app eller telefonnummer, og så venter køretøjet på dig ved ankomsten til Kourou. Bemærk dog venligst, at vi kun kan garantere dig et køretøj fra din valgte bilkategori og ikke en specifik bilmodel. Blandt tjenesterne ved Sixtkontoret i Kourou finder du også gode tilbud på nyttigt ekstraudstyr. Bestil f.eks. en ekstra førerdækning på lejekontrakten eller tilbehør såsom GPS navigation og børnesæder. Kontakt allerede i dag Sixt og book alt det, du har brug for til turen rundt i Sydamerika. Der er masser af fordele ved at vælge Sixt Biludlejning Kourou, der er en del af den verdensomspændende koncern, der nu til dags huser tusindvis af kontorer. Vores ekspertviden er hentet efter et århundred langt virke på markedet, hvor vi har leveret udlejningsbiler til et væld af kunder på tværs af kontinenterne.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice