Billeje i Fransk Guyana

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Fransk Guyana

Oplev Fransk Guyana

Sixt Biludlejning i Fransk Guyana

Sixt Biludlejning i Fransk Guyana

Med billeje i dejlige Fransk Guyana sender Sixt dig afsted til den caribiske kystlinje i Sydamerika, og vi sender dig naturligvis afsted i en fantastisk udlejningsbil, der nemt bringer dig rundt i dette franske område. Sixt er dit valg, hvis du vil have komfortable lejebiler til gode priser fra en af markedets førende leverandører. Lej en bil allerede i dag hos den Sixt Biludlejning i Fransk Guyana, der passer bedst ind i dit rejseprogram, og husk, at vi både har biler til forretningensrejsen og familieferien. Med Sixt biludlejning i Fransk Guyana er du snart på vej til uimodståelige naturseværdigheder, smukke strande og uforglemmelige oplevelser. Din udlejningsbil kan f.eks. føre dig mod den smukke og livlige hovedstad Cayenne, hvor de mange interessante museer tager dig med på rejser til et helt nyt univers. Et andet udflugtsmulighed kunne være de skønne strande ved Rémire Montjoly, eller hvad siger du til at vandre op til toppen af Montagne du Mahury for at nyde den enestående udsigt?Andre skønne naturoplevelser venter ved vandfaldene Fourgassé ved Kourou, Cacao Village og det enestående naturreservat L'Amana.Det er generelt nemt at køre rundt i Fransk Guyana men husk at køre i venstre side af vejen. Det kræver muligvis en smule tilvænning, men når du først er fortrolig med dette, er det blot at tage ud i det åbne landskab og lade dig fascinere af Fransk Guyana. Vi glæder os til at overrække bilnøglerne til dig, når du vælger biludlejning i Fransk Guyana.
Sådan forløber bestillingen af din Sixt bil

Sådan forløber bestillingen af din Sixt bil

Det er ret ligetil at bestille en Sixt bil på vores hjemmeside, eller ved at ringe til vores team. Inden du kontakter os, så overvej gerne, hvor du vil afhente bilen, da vi har flere Sixt kontorer i Fransk Guyana. Giv dig også tid til at kigge på vores forskellige bilkategorier, så du har en idé om, hvad vi kan tilbyde dig af valgmuligheder. Husk, at du hos Sixt booker ud fra kategorier og ikke modeller. Du skal således booke kategorier som økonomibiler, 4x4 eller stationcars. Modellen kendes ved din ankomst, hvor du afhenter bilen på det selvvalgte kontor. Kontakt os endelig, hvis du bliver tvivl om et eller andet. Vi er kun et opkald eller en mail væk.
Show more
Godt at vide når du lejer i Fransk Guyana
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fransk Guyana.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Fransk Guyana?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Fransk Guyana?
Uanset om du har planer om at blive i Fransk Guyana eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 38 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,4)

FAQs om lejemål i Fransk Guyana

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Fransk Guyana?

Udforsk vores biludlejningslokationer Fransk Guyana

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Fransk Guyana

Vis mere