Billeje i Kourou

 

Vejvisning til Kourou filial

Adresse

11 Avenue de Préfontaine, 97310 Kourou, Fransk Guyana
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:30 - 12:30 14:30 - 18:00
Lør
09:00 - 12:00

Vores services ved Kourou

Velkommen til Sixt Kourou

Velkommen til Sixt Kourou

Afhent dit foretrukne køretøj ved Sixt Biludlejning Kourou, og nyd en fantastisk bilrejse i dejlige Fransk Guyana. En egen bil giver dig fleksibiliteten til at bestemme dit eget rejsetempo og friheden til at opdage selv de mest afsides naturområder. Sixtkontoret Kourou er beliggende i den vestlige del af byen samt tæt på floden Kourou og tankstationen Carbu'Services. Vores brede udbud af premiumbiler kan dække ethvert behov, og de favorable priser betyder, at enhver rejsende kan få råd til en Sixtbil under opholdet. Med Sixt billeje ved afdelingen Kourou bliver det nemt at udforske den nordlige kysts dejlige strande, eksempelvis Plages de Montjoly mod øst, og besøge det interessante arkæologiske museum Carapa lige syd for Kourou.
Lej en førsteklasses Sixtbil for at forgylde dit ophold

Lej en førsteklasses Sixtbil for at forgylde dit ophold

Uanset om det er forretningsrejsen eller ferien, der lokker dig til Fransk Guyana, kan du finde en premium-udlejningsbil ved Sixtafdelingen Kourou, der passer til netop dig. Vælg din foretrukne bilkategori ud fra det alsidige udvalg af blandt andet økonomibiler, stationcars, 4x4:ere og sportsvogne, så er du sikret en moderne og pålidelig bil. Sixt-billeje ved kontoret Kourou kan du booke online eller telefonisk ved Sixtteamet, og det er enkelt at tilføje ekstra forsikringer med lav selvrisiko eller ekstraudstyr, såsom GPS og autostole. Se udvalget hos Sixt Biludlejning Kourou, og foretag dig valg allerede i dag. Vi glæder os til at forsyne dig med en premium-udlejningsbil, så du kan komme rundt med komfort og stil i spændende Kourou og den omgivende region.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Kourou

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kourou.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kourou?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kourou?
Book nemt et langtidslejemål hos Kourou ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 4 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kourou

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kourou?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kourou

Vis mere