Billeje
Saint Tropez
Oversæt
Frankrig // Saint Tropez
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint Tropez: Sixt biludlejning online booking

Hvem drømmer ikke om en tur til Den Franske Riviera og særligt Saint Tropez i Sydfrankrig? Her er der fuld fokus på strandlivet ved Middelhavet, hvor der er udsigt til jetsettets dyre lystbåde, mens den farverige by med alt fra gamle kvarterer og moderne natklubber venter bag dig. Med Sixt billeje i Saint Tropez kan du sågar tage videre langs rivieraen, og måske ender du i Nice. Lej en bil i dag og realisér eventyret om en kør selv ferie ved rivieraen, også kendt som Côte d%u2019Azur.

 
 • Saint Tropez Lufthavn
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Saint Tropez
  Rue du 11 Novembre 1918-Bat A
  83990 St. Tropez

  Ma. - Lø.09:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Saint Tropez Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Saint Tropez

  Sixt Billeje
  Rue du 11 Novembre 1918-Bat A
  83990 St. Tropez

  Ma. - Lø.09:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Saint Tropez

Når man taler om Den Franske Riviera, er Saint Tropez en af de første destinationer, der popper op i bevidstheden. Jetsettets kærlighed til byen, den fremragende beliggenhed i det sydlige Frankrig og de skønne strande har skabt grobund for successen. Er du til strandliv, kan du passende køre ud mod strandene sydøst for byen. Du kan også slentre op til citadellet eller en af de mange restauranter i området. Med billeje i Saint Tropez åbner du imidlertid også op for muligheden for at tage videre langs Den Franske Riviera. Byerne langs Côte d%u2019Azur haren stor diversitet, og du bør derfor give dig tid til at undersøge dem lidt nærmere.

Gode udflugtsmuligheder i det sydfranske

Biludlejning i Saint Tropez gennem Sixt kan tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorier såsom økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Udvalget afhænger af det pågældende kontor, men ens for alle afdelinger er, at du booker ud fra kategori og ej modellen. Når du er på plads bag rattet, er det tid til at tage på eventyr langs Côte d%u2019Azur. Du kan køre mod områder som Massif des Maures, eller du kan tage på et besøg til middelalderbyen, Bormes les Mimosas. Det er også nærliggende at stoppe i større byer som Nice og Cannes, der ligger få times kørsel fra Saint Tropez, men der er også en vis charme i at bevæge sig lidt væk fra de mere turistede byer og i stedet besøge de mindre af slagsen.

Bliv fleksibel i Saint Tropez

Med biludlejning i Saint Tropez bliver du fleksibel på alle tider af døgnet, og du slipper for dyre taxaløsninger. Er du interesseret i at booke en udlejningsbil, kan det ske over nettet eller ved at ringe direkte til vores team. Her hjælper vi dig megetgerne med valg af bil og ekstraudstyr, der omfatter alt fra autostole til GPS navigation.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice