Billeje
Lucciana
Oversæt
Frankrig // Lucciana
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lucciana: Sixt biludlejning online booking

Med en bil fra en Sixt biludlejning i Lucciana starter du ud på den nordlige del af den vidunderlige franske ø Korsika. Charmerende Korsika ligger syd for fastlandet og byder på fantastiske naturoplevelser og seværdigheder for en skøn bilferie. Med Sixt billeje i Lucciana kan du frit udforske øen, tage til afsides naturområder og afslutte dagen, når det passer dig at vende tilbage til hotellet. Sixt kan tilbyde et bredt sortiment af premium udlejningsbiler til favorable priser, så alle rejsende kan finde den rette bil til rejsen.

 
 • Korsica Bastia Lufthavn
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30
  Book ved denne station

 • Korsica Bastia Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Lucciana

Lej en premium bil hos Sixt, og få mest muligt ud af dit ophold på charmerende Korsika. Du kan for eksempel starte med at køre mod Luccianas velbevarede romerskkatolske katedral, der stammer helt tilbage fra 1100-tallet, eller du kan bruge Sixt billeje i Lucciana til at køre op på bjerget Mont Sant´Angelo for en fantastisk udsigt over det nordøstlige Korsika. Med egen bil kan du naturligvis også udforske nogle af øens smukkeste strande og naturområder. Styr Sixt-bilen mod vest til den vidunderlige lange strand Plage de Saleccia, der lover kridhvidt sandt og azurblåt vand, eller kør mod nord op til Korsikas halvø, der tager dig langs snoede veje mod fredelige strande og imponerende klipper. Lad Sixt tage hånd om det praktiske, så du kan fokusere på at nyde dejlige Korsika på din egen måde.

Nyd friheden til frit at kunne udforske Korsika med en premium Sixt-bil

Uanset om du planlægger en ferie med hele familien, eller om du vil udforske dejlige Korsika alene, har Sixts biludlejninger i Lucciana Sixt-bilen til dig. Hvis du vil køre på opdagelse på en smukke ø, kan en robust og komfortabel SUV lige være det, du søger, mens en kompakt økonomibil eller rummelig stationcar enkelt tager dig til stranden eller turistattraktionen. Vores mange Premium udlejningsbiler kommer fra verdenskendte bilproducenter såsom Audi, BMW og Fiat, og de serviceres jævnligt for at opretholde en høj kvalitet. Du kan desuden lette transporten på Korsika yderligere med blandt andet GPS-navigation, der viser vejen, ubegrænset kilometertal, der giver frihed, eller dækning af flere førere, så I kan skiftes til at køre Sixt-bilen. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med bilrejsen, så hjælper vi dig med at tilpasse billeje helt efter dine behov. Vi ser frem til at tage imod på den vidunderlige franske ø og give dig en vidunderlig start på din spændende og afslappede bilrejse på Korsika.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice