Billeje
La Mole
Oversæt
Frankrig // La Mole
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i La Môle: Sixt biludlejning online booking

Sixts biludlejninger i La Môle kan tilbyde premium køretøjer for enhver rejsende i det sydlige Frankrig. La Môle er beliggende få kilometer fra den smukke Franske Riviera og mellem den charmerende havneby Toulon og eksklusive Saint-Tropez. Med en egen Sixt-bil under opholdet vil du kunne nyde friheden til at køre på opdagelse blandt regionens bedste strande, besøge fantastiske restauranter og tage på spontane roadtrips, når det passer dig og dit rejseselskab. Du booker enkelt Sixt billeje i La Môle online eller telefonisk hos Sixt for at kunne nyde en premium udlejningsbil til en konkurrencedygtig pris på rejsen i Sydfrankrig.

 
 • Saint Tropez Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i La Môle

Fredelige La Môle er et perfekt udgangspunkt for dig, der søger ro under opholdet, men samtidig vil være tæt på magiske sandstrande, smuk natur og fantastiske restauranter. Køreturen er kort fra La Môle ned til den skønne sydkyst, hvor du blandt andet kan nyde livet på vidunderlige sandstrande såsom Plage de Saint-Clair og de Pramousquier, der begge byder på varmt badevand og gode muligheder for afslapning. Med Sixt billeje i La Môle kan du naturligvis også nemt tage på spændende udflugter til nærliggende byer såsom den hyggelige havneby Toulon mod vest eller jetset-byen Saint-Tropez mod øst med den smukke lystbådehavn. Mulighederne er mange med egen bil fra Sixt.

Opdag dejlige Sydfrankrig i en moderne og komfortabel Sixt-bil

Uanset om du planlægger en familieferie, romantisk weekendtur eller forretningsrejse i det sydlige Frankrig, har Sixt den rette bil til dig. Lej for eksempel en moderne og komfortabel økonomibil eller rummelig stationcar til turen, eller forkæl dig selv med en stilfuld og luksuriøs sportsvogn, så du rigtig kan mærke, at det er ferie. Du skaber nemt et overblik over de mange bilmodeller online eller i Sixt-appen, men vær blot opmærksom på, at din bestilling gælder en hel bilkategori og altså ikke en specifik Sixt-bil. De mange premium udlejningsbiler hos din Sixt biludlejning i La Môle kommer fra pålidelige bilproducenter såsom BMW og Audi, og de gennemgår jævnligt syn for at sikre samme høje standard. Hvis du desuden skulle ønske tilbehør og tjenester såsom GPS-navigation, dækning af flere førere eller ubegrænset kilometertal under opholdet, er det legende let at tilføje til billeje med Sixt. Spørg os gerne til råds om vores mange produkter, eller få vejledning om køreforholdene i det sydlige Frankrig fra det venlige Sixt-team. Vi glæder os til at byde dig velkommen ved afdelingen i La Môle og give dig en fremragende start på bilrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice