Billeje i Bastia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Bastia

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Korsica Bastia Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bastia

Sixt Biludlejning i Bastia

Sixt Biludlejning i Bastia

Bastia ligger ved den nordøstlige kyst på Korsika, og ved Sixt Biludlejning i Bastia er det muligt at finde udlejningsbilen, der skal følge dig på rejsen. Oplev noget af det bedste, Frankrig kan tilbyde dig, og udforsk denne smukke ø i en komfortabel kvalitetsbil fra Sixt, et af verdens største biludlejningsselskaber. En udlejningsbil på turen giver dig fuld fleksibilitet til at tage dagen, som den kommer, og køre mellem hvide sandstrande og seværdigheder, når det passer dig. Har du spørgsmål om Sixtprodukterne eller om Korsika, skal du ikke tøve med at kontakte os. Lej en udlejningsbil i Bastia og kør direkte til de strande og attraktioner på Korsika, som du drømmer om. Denne lille charmerende ø syd for fastlandet Frankrig er omgivet af det blå Middelhav og giver dig afslapning og oplevelser på rejsen. Udgå fra Sixt Biludlejning i Bastia Lufthavn og begiv dig til Bastias charmerende havn, den flotte kirke Saint Jean Baptiste eller citadellet med den smukke udsigt. Vil du på opdagelse uden for Bastia, kan du køre ind på øen for at besøge byen Corte, som ligger højt placeret på en bakketop. Eller måske er du på vej til Napoleon Bonapartes fødested Ajaccio eller en tur langs Korsikas 1000 kilometer lange kystlinje med stop ved de idylliske sandstrande à la L'Ostriconi og Saleccia et Lodu? Når du lejer en bil i Bastia, kan du sågar køre ud i ørkenen Bouches de Bonifacio eller besøge vingårde rundt omkring på Korsika. Uanset hvilke pladser du vil besøge via billeje i Bastia, giver en Sixtbil dig en komfortabel rundrejse. Vi hjælper dig gerne i gang med rejsen på Korsika.
Kurs mod Korsika i en kvalitetsbil fra Sixt

Kurs mod Korsika i en kvalitetsbil fra Sixt

Sixt Biludlejning i Bastia gør det muligt at booke et køretøj fra din foretrukne bilkategori, som bl.a. inkluderer stationcars, økonomibiler og 4x4, og du kan forbedre din køreoplevelse ved at tilvælge nyttigt tilbehør og opgraderinger. Måske leder du efter en autostol til barnet eller er bekymret for, om du kan finde rundt på øen, hvorfor du er mest tryg ved at have en GPS. Du kan også vælge at registrere flere førere på lejekontrakten eller bestille fuld kaskobeskyttelse. Du foretager din bestilling online, telefonisk eller via appen, og du kan returnere bilen til Sixtkontoret, når det passer dig. Med billeje i Bastia får du hjælp af vores professionelle medarbejdere, som står klar med tips og råd til din bilrejse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bastia
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bastia?
For at leje bil hos SIXT i Bastia skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bastia.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bastia?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bastia. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Bastia
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bastia?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bastia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bastia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bastia

Vis mere