Billeje
Bastia
Oversæt
Frankrig // Bastia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bastia: Sixt biludlejning online booking

Bastia ligger ved den nordøstlige kyst på Korsika, og ved Sixt Biludlejning i Bastia er det muligt at finde udlejningsbilen, der skal følge dig på rejsen. Oplev noget af det bedste, Frankrig kan tilbyde dig, og udforsk denne smukke ø i en komfortabel kvalitetsbil fra Sixt, et af verdens største biludlejningsselskaber. En udlejningsbil på turen giver dig fuld fleksibilitet til at tage dagen, som den kommer, og køre mellem hvide sandstrande og seværdigheder, når det passer dig. Har du spørgsmål om Sixtprodukterne eller om Korsika, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 
 • Korsica Bastia Lufthavn
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30
  Book ved denne station

 • Korsica Bastia Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Sø.07:30 - 23:30
  Helligdag07:30 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Bastia

Lej en udlejningsbil i Bastia og kør direkte til de strande og attraktioner på Korsika, som du drømmer om. Denne lille charmerende ø syd for fastlandet Frankrig er omgivet af det blå Middelhav og giver dig afslapning og oplevelser på rejsen. Udgå fra Sixt Biludlejning i Bastia Lufthavn og begiv dig til Bastias charmerende havn, den flotte kirke Saint Jean Baptiste eller citadellet med den smukke udsigt. Vil du på opdagelse uden for Bastia, kan du køre ind på øen for at besøge byen Corte, som ligger højt placeret på en bakketop. Eller måske er du på vej til Napoleon Bonapartes fødested Ajaccio eller en tur langs Korsikas 1000 kilometer lange kystlinje med stop ved de idylliske sandstrande à la L'Ostriconi og Saleccia et Lodu? Når du lejer en bil i Bastia, kan du sågar køre ud i ørkenen Bouches de Bonifacio eller besøge vingårde rundt omkring på Korsika. Uanset hvilke pladser du vil besøge via billeje i Bastia, giver en Sixtbil dig en komfortabel rundrejse. Vi hjælper dig gerne i gang med rejsen på Korsika.

Kurs mod Korsika i en kvalitetsbil fra Sixt

Sixt Biludlejning i Bastia gør det muligt at booke et køretøj fra din foretrukne bilkategori, som bl.a. inkluderer stationcars, økonomibiler og 4x4, og du kan forbedre din køreoplevelse ved at tilvælge nyttigt tilbehør og opgraderinger. Måske leder du efter en autostol til barnet eller er bekymret for, om du kan finde rundt på øen, hvorfor du er mest tryg ved at have en GPS. Du kan også vælge at registrere flere førere på lejekontrakten eller bestille fuld kaskobeskyttelse. Du foretager din bestilling online, telefonisk eller via appen, og du kan returnere bilen til Sixtkontoret, når det passer dig. Med billeje i Bastia får du hjælp af vores professionelle medarbejdere, som står klar med tips og råd til din bilrejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice