Billeje
Oulunsalo
Oversæt
Finland // Oulunsalo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Oulunsalo: Sixt biludlejning online booking

Har du overvejet at lade bilrejsen begynde ved Sixt Biludlejning i Oulunsalo til køreturen gennem det vestlige Finland? Sixt kontoret er et perfekt udgangspunkt for dig, der ankommer med fly, og som både vil nyde den pulserende storby samt enestående natur langs ruten. Sixt tilbyder dig udelukkende moderne og fuldt pålidelige udlejningsbiler, hvoraf størstedelen ikke er mere end få måneder gamle. Hvis du har brug for flere tips eller vejledning omkring Sixts produkter eller om din destination Finland, så står hele teamet klar til at dele vores bedste tips med dig.

 
 • Oulu Lufthavn
  Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Oulu Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Oulunsalo

Oulunsalo er både et spændende kulturelt og økonomisk centrum i Vestfinland. Området betragtes som et af Europas levende laboratorier, hvor de lokale beboere eksperimenterer med nye teknologier, såsom ubi skærmbilleder og NFC tags på et bredt fællesskabsområde. Oulunsalo er hjemsted for verdens første videnskabscenter, og byens teknologiske udvikling gør stedet til en spændende attraktion. Kulturelskere vil elske Oulunsalo Kunstmuseum, som viser et væld af moderne kunst. En anden populær og interessant seværdighed, som du kan besøge med billeje i Oulunsalo, er Kierikki Stenalderlandsby. Dette fascinerende sted giver de besøgende et indblik i, hvordan livet var for folk langs floden Iijoki for tusindvis af år siden. Området omkring Oulunsalo er velkendt for sin naturlige skønhed, og hvis du er vild med natur, bør du tage Sixt bilen en tur rundt i området for at nyde de imponerende landskaber. Der er med andre ord utallige muligheder for at opdagebyen og omegnen på egen hånd,når du søger en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Oulunsalo.

Kvalitetsbiler fra førende mærker

Hvis du planlægger en rejse til den finske by Oulunsalo, og du ønsker at leje en pålidelig og komfortabel bil, så tag et kig på de spektakulære tilbud ved Sixt Biludlejning i Oulunsalo. Sixt kontoret har et udvalg af førsteklasses køretøjer til rådighed fra en række verdensførende producenter, herunder Citroen, Ford og Mercedes. Så hvad enten du er på udkig efter en stationcar, økonomibil, sportsvogn, 4x4 eller tilmed en varevogn, vil du helt sikkert finde bilen til dit ophold i Oulunsalo. Sixt tilbyder også en række nyttige tjenester og ekstraudstyr såsom dækning af yderligere en fører, forskellige forsikringspakker, GPS navigation og autostole. Så hvorfor ikke udforske denne skønne, finske by via billeje med Sixt i Oulunsalo? Får du lyst til at rejse mere, har Sixt mere end 4000 kontorer i over 100 lande, hvorfor du altid kan tage vores biler med på rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice