Billeje i Lautiosaari

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Lautiosaari

Sixt Biludlejning i Lautiosaari

Sixt Biludlejning i Lautiosaari

Hvis du er på udkig efter den ultimative friluftsrejse, så lej en bil ved Sixt Biludlejning i Lautiosaari. Denne magiske by er beliggende i det nordlige Finland, ikke langt fra grænsen til Sverige, og her er du omringet af den skønneste natur. Området byder desuden på spændende kulturelle aktiviteter og mest af alt et enestående dyreliv. En Sixt udlejningsbil gør det lettere at bevæge sig over større områder og vil således lette rejsen rundt i Lautiosaari, ligesom du har masser af muligheder for at nå ud over bygrænsen. Nyd Sixts moderne og stilfulde køretøjer, der tager dig sikkert fra destination til destination. Du bestiller din foretrukne Sixt bil online eller telefonisk, og køretøjet står parat, når du ankommer til Lautiosaari.Landsbyen Lautiosaari ligger i det nordvestlige Finland i regionen Lapland, som grænser op til svenske Haparanda. Lautiosaari har en storslået natur, og med en udlejningsbil kan du tage på dagsture, hvor der står naturfotografering på programmet. Lautiosaari ligger ved Den Botniske Bugt samt floden Tornio, som tidligere var et vigtigt krydsningspunkt for udveksling af varer. I området findes der spændende aktiviteter for enhver smag. Billeje i Lautiosaari giver dig bl.a. mulighed for at besøge dejlige nationalparker, såsom nationalparken for Den Botniske Bugt, eller komme tæt på samerne og deres rensdyr i naturlige omgivelser. Du kan også tage turen til Lautiosaaris kendte sneslot, eller måske må du bare opleve Julemandens Landsby eller Den Arktiske Cirkel. Valget er dit! Lej en moderne og prisvenlig Sixt bil ved biludlejningen i Lautiosaari i dag og oplev alle områdets mange seværdigheder med komfort og stil.
Udforsk Nordfinland i bilen fra Sixt

Udforsk Nordfinland i bilen fra Sixt

Sixt Biludlejning i Lautiosaari har kontor i Kemi Tornio Lufthavn, hvilket gør det enkelt for dig, der ankommer fra Helsinki til Nordfinland med fly. Afdelingen har en bred vifte af kvalitetsbiler, alt fra smarte og robuste økonomibiler, 4x4 og stationcars til rummelige varevogne og luksus sportsvogne. Du vælger din foretrukne bilkategori, og du er sikret et moderne og pålideligt køretøj fra denne kategori. Specifikke bilmodeller afhænger af tilgængeligheden ved Sixt kontoret i Lautiosaari på det givne tidspunkt. Når du lejer en komfortbil fra Sixt, kan du frit udforske dette maleriske område i Finland. Hvis du leder efter ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation, eller ekstra tilføjelser, såsom ubegrænset kilometertal, kan du nemt vælge det til med billeje i Lautiosaari. Lav meget gerne en prissammenligning i dag og book dernæst din Sixt bil med ro i sindet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Lautiosaari
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lautiosaari.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lautiosaari?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lautiosaari. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lautiosaari?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Lautiosaari

Kan jeg booke et langtidslejemål i Lautiosaari?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lautiosaari?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lautiosaari

Vis mere