Billeje
Lautiosaari
Oversæt
Finland // Lautiosaari
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lautiosaari: Sixt biludlejning online booking

Hvis du er på udkig efter den ultimative friluftsrejse, så lej en bil ved Sixt Biludlejning i Lautiosaari. Denne magiske by er beliggende i det nordlige Finland, ikke langt fra grænsen til Sverige, og her er du omringet af den skønneste natur. Området byder desuden på spændende kulturelle aktiviteter og mest af alt et enestående dyreliv. En Sixt udlejningsbil gør det lettere at bevæge sig over større områder og vil således lette rejsen rundt i Lautiosaari, ligesom du har masser af muligheder for at nå ud over bygrænsen. Nyd Sixts moderne og stilfulde køretøjer, der tager dig sikkert fra destination til destination. Du bestiller din foretrukne Sixt bil online eller telefonisk, og køretøjet står parat, når du ankommer til Lautiosaari.

 
 • Kemi-Tornio Lufthavn
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Kemi-Tornio Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lautiosaari

Landsbyen Lautiosaari ligger i det nordvestlige Finland i regionen Lapland, som grænser op til svenske Haparanda. Lautiosaari har en storslået natur, og med en udlejningsbil kan du tage på dagsture, hvor der står naturfotografering på programmet. Lautiosaari ligger ved Den Botniske Bugt samt floden Tornio, som tidligere var et vigtigt krydsningspunkt for udveksling af varer. I området findes der spændende aktiviteter for enhver smag. Billeje i Lautiosaari giver dig bl.a. mulighed for at besøge dejlige nationalparker, såsom nationalparken for Den Botniske Bugt, eller komme tæt på samerne og deres rensdyr i naturlige omgivelser. Du kan også tage turen til Lautiosaaris kendte sneslot, eller måske må du bare opleve Julemandens Landsby eller Den Arktiske Cirkel. Valget er dit! Lej en moderne og prisvenlig Sixt bil ved biludlejningen i Lautiosaari i dag og oplev alle områdets mange seværdigheder med komfort og stil.

Udforsk Nordfinland i bilen fra Sixt

Sixt Biludlejning i Lautiosaari har kontor i Kemi Tornio Lufthavn, hvilket gør det enkelt for dig, der ankommer fra Helsinki til Nordfinland med fly. Afdelingen har en bred vifte af kvalitetsbiler, alt fra smarte og robuste økonomibiler, 4x4 og stationcars til rummelige varevogne og luksus sportsvogne. Du vælger din foretrukne bilkategori, og du er sikret et moderne og pålideligt køretøj fra denne kategori. Specifikke bilmodeller afhænger af tilgængeligheden ved Sixt kontoret i Lautiosaari på det givne tidspunkt. Når du lejer en komfortbil fra Sixt, kan du frit udforske dette maleriske område i Finland. Hvis du leder efter ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation, eller ekstra tilføjelser, såsom ubegrænset kilometertal, kan du nemt vælge det til med billeje i Lautiosaari. Lav meget gerne en prissammenligning i dag og book dernæst din Sixt bil med ro i sindet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice