Billeje
Kemi
Oversæt
Finland // Kemi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kemi: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Kemi byder dig velkommen til det nordvestlige Finland. Her, tæt på den svenske grænse og med en fremragende beliggenhed ud til Den Botniske Bugt, kan du glæde dig til et ophold, som byder på unikke oplevelser og et godt udgangspunkt for dagsture i området. Det sidste bliver ekstra nemt, når du vælger en udlejningsbil fra Sixt som din transportløsning på turen, og vi er sikre på, at du nok skal finde noget i vores alsidige udvalg, som falder i din smag. Når du vælger billeje i Kemi, bliver det også nemt og hurtigt at variere rejseprogrammet med et besøg i Finlands femtestørste by Oulu, som ligger ca. 100 km mod syd.

 
 • Kemi-Tornio Lufthavn
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Kemi Banegård
  Rautatienkatu 3
  94100 Kemi

  Ma. - Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag13:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Kemi-Tornio Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Kemi Banegård

  Sixt Billeje
  Rautatienkatu 3
  94100 Kemi

  Ma. - Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag13:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kemi

Selvom man måske tænker, at en så nordligt beliggende by som Kemi er bedst at besøge om sommeren, er det faktisk først, når sneen falder, at byen byder på sine mest unikke attraktioner. Hver vinter bygges verdens største isslot i Kemi, og med tårne, der er over 20 meter høje, og en kilometer lange mure, er det en oplevelse, man sent glemmer. Derudover er byen også kendt for sin arktiske isbryder Sampo, der tilbyder udflugter i Den Botniske Bugt om vinteren. Vil du gerne supplere opholdet i Kemi med lidt byferie, er det bare at tage Sixtbilen mod syd til hyggelige Oulu, hvor du kan besøge byens kunstmuseum, videnskabsmuseet Tietomaa, prøve hundeslæder og komme helt tæt på de ellers sky rensdyr ude hos en af områdets rensdyrfarme.

Billeje i Kemi, både nemt, fleksibelt og prisvenligt

Når du lejer en bil hos Sixt, giver du hele opholdet et løft. Det er slut med at bruge tid på køreplaner og dyre billetter, og i stedet har du tid til flere spændende oplevelser og eventyr! På vores kontorer i Kemi tilbyder vi et godt udvalg af firehjulstrukne køretøjer, lækre sportsvogne og cabrioleter samt personbiler og stationcars. Alle vores biler giver dig en maksimal komfort og sikkerhed på turen, og har du brug for en skræddersyet transportløsning med særligt ekstraudstyr, kan det også lade sig gøre. Vores kundeserviceafdeling er altid tilgængelig, hvis du har spørgsmål undervejs, og med en 24 timers returnering slutter eventyret først, når dit fly letter, eller dit tog forlader perronen. Med Sixt Biludlejning Kemi får du ganske enkelt mere ferie for pengene. Samtidig er vi et af de biludlejningsselskaber, der har været længst tid i branchen, hvorfor vi giver dig masser af tryghed.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice