Billeje i Helsinki/Hilton Kalastajatorp.

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Helsinki/Hilton Kalastajatorp. filial

Adresse

Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki, Finland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 15:00

Vores services ved Helsinki/Hilton Kalastajatorp.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt gør det nemt at leje en bil hos vores biludlejning i Helsinki. Med en kvalitetsbil fra Sixt afdelingen Helsinki Hilton Kalastajatorop kan du forbedre din rejse i og omkring denne smukke hovedstad med en af vores premiumbiler. Nyd Helsinki og omgivelserne i din udlejningsbil, som gør det nemt at klare transporten mellem storbyens forskellige distrikter og parkersåsom Esplanade Park, nyde fantastiske museer som Ateneum og betragte historiske værker, herunder fortet Suomenlinna. Eller hvad med at nærstudere den smukkedomkirke? Du kan også tage bilen til de længere ruter og opleve den smukke og rige natur udenfor Helsinki eller besøge andre byer som Espoo, Turku eller Porvoo. Med billeje ved Helsinki Hilton Kalastajatorop kan du opleve det bedste af Finland i det tempo, der passer dig bedst.
Sixt Biludlejning Hilton Kalastajatorp

Sixt Biludlejning Hilton Kalastajatorp

Lej en bil og seden dejlige finske hovedstad Helsinki med Sixt. Book udlejningsbilen online eller per telefon, for så er både bilnøgler og kontrakt klar til dig, nårdu ankommer til Sixt Biludlejning Helsinki Hilton Kalastajatorp. Sixt har de nyeste modeller fra BMW og tilsvarende mærker indenfor luksus sportsvogne, praktiske økonomibiler, stationcars, 4x4 samt større varevogne. Bemærk, at vi ikke kan garantere din reservation af en specifik bilmodel, da du vælger ud fra kategorier. For at fuldende din billeje ved Helsinki Hilton Kalastajatorop tilbyder vi en række ekstra tjenester, herunder ekstraudstyr. Som en del af vores bestræbelser på at give dig enaltid problemfri biloplevelse kan du returnere din bil døgnet rundt.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Helsinki/Hilton Kalastajatorp.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Helsinki/Hilton Kalastajatorp..
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Helsinki/Hilton Kalastajatorp.?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Helsinki/Hilton Kalastajatorp.?
Book nemt et langtidslejemål hos Helsinki/Hilton Kalastajatorp. ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Helsinki/Hilton Kalastajatorp.

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Helsinki/Hilton Kalastajatorp.?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?