Billeje
Kairo October/Sheikh Zayed CBP
Oversæt
Egypten // Cairo // Kairo October/Sheikh Zayed CBP
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kairo October/Sheikh Zayed CBP: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 26th of July Corridor
  12588 Cairo EG +20-1229087444
 
Kontortype: By
GDS - kode: CAIC08
Åbningstider
Ma. - Sø.10:00 - 22:00
Helligdag10:00 - 22:00
 
 

Velkommen til Sixt Kairo October/Sheikh Zayed CBP

Hvis du planlægger en rejse til Egyptens magiske hovedstad, men du vil have muligheden for at tage en pause fra storbyens mylder, er det en fremragende idé at leje en premiumbil ved Sixt Biludlejning Kairo October/Sheikh Zayed CBP. Med en egen bil slipper du for at skulle trænges med andre rejsende i busser og tog, og du kan tage på spændende udflugter, når det passer dig. Du afhenter køretøjet ved Sixtkontoret Kairo October/Sheikh Zayed CBP vest for Kairo, og du har dermed ikke langt til verdensberømte seværdigheder såsom de 4000 år gamle Giza Pyramider eller det fascinerende Egyptiske Museum med tusindvis af antikke genstande. At vælge Sixt-billeje ved afdelingen Kairo October/Sheikh Zayed CBP betyder, at din rejse i vidunderlige Egypten vil blive præget af komfort, frihed og eventyr.

Få mest muligt ud af dit ophold i Kairo med en premium-Sixtbil

Når du har bestemt dig for at bestille et køretøj hos Sixt, har du valgt en verdenskendt og pålidelig biludlejer til dit ophold. Tyske Sixt har udlejet biler i mere end 100 år, og ved Sixtafdelingen Kairo October/Sheikh Zayed CBP vil du kunne finde et bredt udvalg af vores mange førsteklasses udlejningsbiler. Køretøjerne gennemgår jævnligt syn og bliver udskiftet for at sikre, at du kan nyde en moderne Sixtbil, der lover høj komfort og sikkerhed op din rejse. Ved Sixt Biludlejning Kairo October/Sheikh Zayed CBP hjælper vi gerne med at skræddersy bestillingen helt efter dine krav og ønsker, for eksempel med ekstraudstyr såsom autostole, tagstativer, GPS-navigation og ekstra forsikringer. Vælg Sixt-billeje ved kontoret Kairo October/Sheikh Zayed CBP via websiden, telefonisk eller ved at klikke dig frem til bestillingsdelen i vores smartphoneapp, så er du sikker på, at lejekontrakten og bilnøglerne venter på dig ved Sixtafdelingen. Nyd den ultimative frihed til at opdage Egypten med din helt egen udlejningsbil under opholdet.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.10:00 - 22:00
Helligdag10:00 - 22:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Kairo October/Sheikh Zayed CBP CAIC08 26th of July Corridor 12588 Cairo 30.024453, 31.013070 +20-1229087444

Sixt kontorer Kairo October/Sheikh Zayed CBP CAIC08

26th of July Corridor
12588 Cairo
 
Tlf. +20-1229087444

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice