Billeje i Kairo Maadi

 

Mest populære i Kairo Maadi

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kairo Maadi der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Kairo Maadi filial

Adresse

Zahraa El Maadi, Industr. Zone, 11742 Cairo, Egypten
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
09:00 - 17:00
Lør - Søn
09:00 - 17:00

Vores services ved Kairo Maadi

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad Sixt tage dig med på et fantastisk eventyr i fascinerende Egypten, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Cairo. Sixt kontoret finder du i den sydlige del af storbyen, og herfra er du klar til at tage på eventyr. Besøg Cairos gamle stemningsfulde bydel, som bl.a. byder på et gammelt fort og flere kirker eller sæt kursen mod bazarkvarteret Khan el Khalili, hvor du kan gøre en god handel og købe alt, hvad du kan forestille dig. En rejse til Egypten er ikke komplet uden et besøg ved pyramiderne i Giza, hvor der venter faraoners enorme bygningsværker. Snyd heller ikke dig selv for en tur til den dejlige egyptiske middelhavskyst, hvor du kan snorkle og dykke eller udforsk byen Alexandria. Sixt billeje i Cairo sikrer, at du får det hele med under opholdet i Cairo.
Book online og afhent ved Sixt Biludlejning i Cairo

Book online og afhent ved Sixt Biludlejning i Cairo

Du får fremragende udlejningsbiler og personlig service ved Sixt Biludlejning i det pulserende Cairo. Egyptens eksotiske hovedstad er ideel at udforske med en udlejningsbil, da byen strækker sig over enorme områder. Vælg din komfortable Sixtbil blandt det alsidige udbud af bl.a. stationcars, økonombiler og 4x4, og bilen står klar til dig, når du ankommer til afdelingen og har booket på forhånd via nettet eller telefonen. Billeje i Cairo med Sixt giver ubegrænset kilometertal samt mulighed for at tilføje ekstraudstyr, herunder GPS navigation, og tjenester såsom registrering af flere personer på lejekontrakten. Sixt gør således sit bedste for, at dit ophold bliver vellykket.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Kairo Maadi

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kairo Maadi?
For at leje bil hos SIXT i Kairo Maadi skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kairo Maadi.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kairo Maadi?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kairo Maadi

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kairo Maadi?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kairo Maadi?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?