Billeje
Punta Cana
Oversæt
Den Dominikanske Republik // Punta Cana
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Punta Cana: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Punta Cana, hvis du vil opnå fuld frihed på din rejse i Den Dominikanske Republik. Vidunderlige Punta Cana er placeret helt ude på landets østkyst, i provinsen San Juan. Byen er placeret ca. 28 meter over havet, og med billeje i Punta Cana har du omkring 170 km til hovedstaden Santa Domingo. En Sixt udlejningsbil på din rejse gør det meget lettere at bevæge sig rundt på den magiske, caribiske ø. Udforsk øens mange paradisstrande, besøg smukke bygninger og kirker eller tag på opdagelse i den skønne natur. Lej en bil i dag til opholdet i Den Dominikanske Republik. Du kan altid kontakte Sixts kundeservice eller kontoret i Punta Cana, hvis du har spørgsmål om vores biler, tilbehør, services eller det smukke land.

 
 • Punta Cana Lufthavn
  Carretera Aeropuerto 106
  23000 Punta Cana

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Punta Cana Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera Aeropuerto 106
  23000 Punta Cana

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Punta Cana

Når du har afhentet udlejningsbilen hos teamet ved kontoret i Punta Cana, er du for alvor klar til at udforske Den Dominikanske Republik. Regionen San Juan har et tropisk klima og en smuk kystlinje med magiske hvide sandstrande, herunder paradisstrandene Bávaro og Macao. I området finder du mange vandaktiviteter, såsom sejlture med katamaranbåde samt svømning med delfiner, hajer og stingrays, men du kan også oplade batterierne med en afslappende dag på en spa. Hvis du foretrækker kulturelle oplevelser, kan du med Sixts billeje i Punta Cana besøge nogle af landets plantager og smukke bygninger, såsom basilikaen i Higüey, der er den vigtigste katedral i Altagracia. Basilikaen huser bl.a. Virgen de la Altagracia, som er et maleri, der blev bragt til landet af spanske missionærer i det 15. århundrede. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Punta Cana har du uendelige muligheder for at udforske det interessante land.

Lej en kvalitetsbil hos Sixtafdelingen i Punta Cana

Du finder Sixt Biludlejning i Punta Cana i Punta Cana Lufthavn, hvilket er yderst praktisk for dig, der ankommer med fly til byen. Opdag herfra landets mange seværdigheder i dit eget tempo, i en af vores moderne, førsteklasses udlejningsbiler. Udnyt samtidig Sixts mange attraktive tilbud og få chancen for en førsteklasses køreoplevelse til en økonomisk pris. Med en hurtig prissammenligning på hjemmesiden vil det måske vise sig, at du finder den rette bil fra de respektive kategorier. Du vælger din ønskede lejeperiode og kan nemt reservere køretøjet online via Sixts app eller pr. telefon. Vi er en af de mest pålidelige aktører i branchen og har mange internationale kontorer overalt på kloden.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice