Billeje i Den Dominikanske Republik

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Den Dominikanske Republik

Mest populære i Den Dominikanske Republik

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Santo Domingo der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Den Dominikanske Republik

Sixt Biludlejning i Den Dominikanske Republik

Sixt Biludlejning i Den Dominikanske Republik

Lej en bil her på hjemmesiden og afhent den ved en Sixt Biludlejning i Den Dominikanske Republik. Republikken er en tropisk halvø forbundet med Haiti i smukke Caribien, og landet byder bl.a. på naturskønne strande med krystalklart vand, et behageligt klima, god mad, spændende kulturoplevelser og saftige merenguerytmer. Lad Sixt hjælpe dig med at finde udlejningsbilen, der tager højde for dine rejsebehov, så du kan realisere dine drømme allerede i dag.Hvis du søger tropiske strande med azurblåt vand, caribiske rytmer og rekreationsmuligheder, er billeje i Den Dominikanske Republik et oplagt valg. Med en Sixt udlejningsbil kan du udforskel halvøen i dit eget tempo. Stil bilen for et øjeblik og nyd en slentretur i dejlige Santa Domingo eller Santiago og oplev den autentiske stemning. Eller begiv dig til Coconut Coast i øst for at opleve de smukke, hvide sandstrande. Du kan også vende Sixt bilen mod halvøen Samana for at besøge nationalparker, hvis du da ikke skal ud at opleve den uspolerede natur, vandre eller ride på stranden eller besøge de 27 brusende vandfald ved Puerto Platai nord. Eller hvad med at dykke mellem de farverige fisk og koraller eller en hvalsafari ved landets kystlinje? Når du lejer en bil i Den Dominikanske Republik, så vær opmærksom på, at du som fører skal være fyldt 25 år. Det er desuden godt at være opmærksom på, at der af og til kan være langt mellem benzintankene i landet, hvorfor det er smart at begive sig ud på eventyr med en fuld tank.
Bestil billeje i Den Dominikanske Republik

Bestil billeje i Den Dominikanske Republik

Sixt gør det enkelt for dig at bestille en udlejningsbil til opholdet i Den Dominikanske Republik. Ring direkte til os eller gå ind på vores hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt på egen hånd vælger ønsket bilkategori, såsom økonomibiler, stationcarsog en 4x4, samt det nødvendige ekstraudstyr. Det er altid op til dig, hvor du vil hente udlejningsbilen med valget af Sixt Biludlejning i Den Dominikanske Republik. Hvis du har brug for yderligere information omkring Sixt bilerne og udlejningsprocessen skal du ikke tøve med at kontakte vores professionelle medarbejdere, som gerne hjælper dig videre i processen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Den Dominikanske Republik
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Den Dominikanske Republik?
For at leje bil hos SIXT i Den Dominikanske Republik skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Den Dominikanske Republik.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Den Dominikanske Republik?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Den Dominikanske Republik

Kan jeg booke et langtidslejemål i Den Dominikanske Republik?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Den Dominikanske Republik?

Udforsk vores biludlejningslokationer Den Dominikanske Republik

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Den Dominikanske Republik

Vis mere