Billeje i Punta Cana Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Punta Cana Lufthavn filial

Adresse

Carretera Aeropuerto 106, 23000 Punta Cana, Den Dominikanske Republik
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Punta Cana Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kontakt Sixt teamet i dag for at bestille din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Punta Cana Lufthavn (PUJ) til rejsen i Den Dominikanske Republik. På denne fantastiske halvø finder du paradisstrande med palmer, spændende kultur og historieseværdighedersamt farverige drinks. Sixt i Punta Cana Lufthavn har bilen til din ferie eller forretningsrejse, og vi hjælper dig med det praktiske, så du kan fokusere på at nyde.
Rundt i Altagraciaprovinsens landskaber

Rundt i Altagraciaprovinsens landskaber

Punta Cana er omgivet af smukke, hvide palmestrande og har et behageligt tropisk klima. Der er gode muligheder for at finde din paradisstrand på halvøen, når du kører rundt i Sixt bilen. I området finder du mange vandaktiviteter, såsom dagsture med speedbåd eller katamaran og muligheder for at svømme med delfiner og rokker. Hvis du leder efter kulturelle oplevelser med din billeje i Punta Cana Lufthavn, kan du besøge plantager og seværdigheder som Basilica i Higüey, Altagracia provinsens vigtigste katedral. Basilikaen viser Virgen de la Altagracia, et maleri, der blev bragt til landet af spanske missionærer helt tilbage i det femtende århundrede. Med en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Punta Cana Lufthavn har du alle forudsætninger for at opleve Den Dominikanske Republiks seværdigheder.
Nyd en førsteklasses bil på rejsen

Nyd en førsteklasses bil på rejsen

Sixt byder dig velkommen til Den Dominikanske Republik, hvor en fantastisk bilrejse venter dig. Sixt tilbyder moderne, førsteklasses biler ved afdelingen i Punta Cana Lufthavn, hvor teamet tager godt imod dig. Med Sixt billeje i Punta Cana Lufthavn kan du nyde uafhængighed på turen og se seværdigheder i dit eget tempo, hvilket gør dit ophold mere behageligt. Lej en bil fra det brede sortiment af prisvenlige og komfortable udlejningsbiler, der bl.a. inkluderer stationcars, økonomibiler og 4x4, og tilføj tilbehør som GPS navigation. Sixt Biludlejning i Punta Cana Lufthavn gør sit bedste for, at du bliver fuldt ud tilfreds.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Punta Cana Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Punta Cana Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Punta Cana Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Punta Cana Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Punta Cana Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Punta Cana Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Punta Cana Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Punta Cana Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Punta Cana Lufthavn

    Vis mere