Billeje i Las Americas Lufthavn

 

Mest populære i Las Americas Lufthavn

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Las Americas Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Las Americas Lufthavn filial

Adresse

Ruta 66, 15701 Santo Domingo, Den Dominikanske Republik
Mere information

Åbningstider

Man - Lør
07:00 - 21:00
Søn
08:00 - 19:00
Helligdage
08:00 - 21:00

Vores services ved Las Americas Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Nu har du chancen for at leje din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Las Americas Lufthavn (SDQ) og udforske Den Dominikanske Republik på din helt egen måde. Lufthavnen er placeret på den sydlige del af halvøen i dejlige Santa Domingo, hvor du starter eller fortsætter bilrejsen. Sixt forsyner dig med en komfortabel og førsteklasses udlejningsbil, der gør dig klar til bileventyret.
Besøg frodige have og skønne strande med Sixt

Besøg frodige have og skønne strande med Sixt

Hvad enten du er i Den Dominikanske Republik for et kortere eller længere ophold, får du mest ud af rejsen med en udlejningsbil. Når du begynder rejsen ved Sixt Biludlejning i Las Americas Lufthavn, har du kun en kort køretur ind til landets hovedstad Santa Domingo. Nyd storbyens europæiske følelse og historiske charme. Med billeje i Las Americas Lufthavn kan du bl.a. besøge den smukke og frodige Botaniske Have, tage mod den berømte Zona Colonial, køre langs strandpromenaden El Malecon eller styre Sixt bilen mod Poligono Central, hvor du finder nogle af Santo Domingos bedste restauranter og butikker. Med en udlejningsbil på rejsen kan du desuden udforske landets mange magiske palmestrande og finde din helt egen favorit. Sixt ønsker dig en fantastisk bilrejse.
Bestil drømmebilen hos Sixt

Bestil drømmebilen hos Sixt

Med Sixt Biludlejning i Las Americas Lufthavn kan du frittage på opdagelse i Den Dominikanske Republik. Sixt teamet tilbyder altid en personlig og hurtig service i lufthavnen og deler gerne sin ekspertise inden for biludlejningsområdet. Spørg os meget gerne til råds om vores produkter og om landets seværdigheder. Ved Sixt afdelingen i Las Americas Lufthavn finder du et stort udvalg af premium køretøjer, såsom økonomibiler og stationcars, og ekstraudstyr som GPS navigation. Hvis du søger fleksibilitet med billeje i Las Americas Lufthavn, kan du nyde kontorets 24 timers returneringsservice. Sixt glæder sig til at modtage dig i Den Dominikanske Republik.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Las Americas Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Las Americas Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Las Americas Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Las Americas Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Las Americas Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Las Americas Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Las Americas Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Las Americas Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Las Americas Lufthavn

Vis mere