Billeje
Den Dominikanske Republik
Oversæt
Den Dominikanske Republik
Ændre personlige oplysninger

Billeje Den Dominikanske Republik: Sixt Rent a Car

Lej en bil her på hjemmesiden og afhent den ved en Sixt Biludlejning i Den Dominikanske Republik. Republikken er en tropisk halvø forbundet med Haiti i smukke Caribien, og landet byder bl.a. på naturskønne strande med krystalklart vand, et behageligt klima, god mad, spændende kulturoplevelser og saftige merenguerytmer. Lad Sixt hjælpe dig med at finde udlejningsbilen, der tager højde for dine rejsebehov, så du kan realisere dine drømme allerede i dag.

Sixt Biludlejning i Den Dominikanske Republik

Hvis du søger tropiske strande med azurblåt vand, caribiske rytmer og rekreationsmuligheder, er billeje i Den Dominikanske Republik et oplagt valg. Med en Sixt udlejningsbil kan du udforskel halvøen i dit eget tempo. Stil bilen for et øjeblik og nyd en slentretur i dejlige Santa Domingo eller Santiago og oplev den autentiske stemning. Eller begiv dig til Coconut Coast i øst for at opleve de smukke, hvide sandstrande. Du kan også vende Sixt bilen mod halvøen Samana for at besøge nationalparker, hvis du da ikke skal ud at opleve den uspolerede natur, vandre eller ride på stranden eller besøge de 27 brusende vandfald ved Puerto Platai nord. Eller hvad med at dykke mellem de farverige fisk og koraller eller en hvalsafari ved landets kystlinje? Når du lejer en bil i Den Dominikanske Republik, så vær opmærksom på, at du som fører skal være fyldt 25 år. Det er desuden godt at være opmærksom på, at der af og til kan være langt mellem benzintankene i landet, hvorfor det er smart at begive sig ud på eventyr med en fuld tank.

Bestil billeje i Den Dominikanske Republik

Sixt gør det enkelt for dig at bestille en udlejningsbil til opholdet i Den Dominikanske Republik. Ring direkte til os eller gå ind på vores hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt på egen hånd vælger ønsket bilkategori, såsom økonomibiler, stationcarsog en 4x4, samt det nødvendige ekstraudstyr. Det er altid op til dig, hvor du vil hente udlejningsbilen med valget af Sixt Biludlejning i Den Dominikanske Republik. Hvis du har brug for yderligere information omkring Sixt bilerne og udlejningsprocessen skal du ikke tøve med at kontakte vores professionelle medarbejdere, som gerne hjælper dig videre i processen.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice