Billeje
Roskilde Lufthavn
Oversæt
Danmark // Roskilde // Roskilde Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Roskilde Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Lufthavnsvej 20
  4000 Roskilde DK +45-46754909
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: RKE
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Billeje Roskilde Lufthavn

Roskilde Lufthavn ligger 8 km syd for centrum af byen, så det er praktisk at leje en bil hos Sixt biludlejning i Roskilde Lufthavn når man ankommer med fly. Sixt har gode tilbud på lejebiler, og du har altid mulighed for, at vælge en model, hvor både pris og udstyr svarer til dine personlige behov. Sixt Biludlejning tilbyder en række forskellige biltyper, såsom sportsvogne, 4-hjulstrækkere, familiebiler og varevogne. På grund af den store efterspørgsel, kan vi ikke garantere en særlig model, men vi garanterer altid en bil indenfor den valgte kategori.

Med Sixt billeje Roskilde Lufthavn er du fleksibel

Lufthavnen ligger kun 30 minutters kørsel fra København, så du kan hurtigt nå hovedstaden. Med en lejebil fra Sixt Billeje i Roskilde Lufthavn, kommer du hurtigt rundt til store dele af Sjælland, og du kan nå motorvejen til Fyn og Jylland på omkring et kvarter. Du kan også bruge din lejebil fra Sixt biludlejning i Roskilde Lufthavn til at opleve det smukke landskab, som ligger tæt på Roskilde Lufthavn. De naturskønne områder ved både Roskilde Fjord, Isefjorden og Sejerøbugten er altid et besøg værd. Du kan også tage en tur med færgen til Orø eller krydse fjorden med færgen fra Rørvig til Hundested.

Besøg Roskilde og omegn med en bil fra Sixt Billeje

Hvis man ønsker at udforske Roskilde by, er det oplagt at leje en bil hos Sixt. Man kan besøge den imponerende Roskilde Domkirke, som er en smuk gotisk kirke, der blev grundlagt omkring år 980. Kirken står opført på UNESCOs Verdensarvsliste, og kirken er den kirke i verden, hvor der ligger flest konger og dronninger begravet: hele 21 konger og 18 dronninger. Når man lejer bil hos Sixt biludlejning i Roskilde lufthavn, er det også oplagt at besøge Vikingeskibsmuseet, hvor man kan se en udstilling med de smukke vikingeskibe, som er fundet på havets bund. Skibene er hævet og sat flot i stand, så museets gæster får en konkret fornemmelse af livet og vilkårene i vikingetiden.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Roskilde Lufthavn RKE Lufthavnsvej 20 4000 Roskilde 55.590133, 12.129579 +45-46754909

Sixt kontorer Roskilde Lufthavn RKE

Lufthavnsvej 20
4000 Roskilde
 
Tlf. +45-46754909

Sådan finder du os

Offentlig transport:

Der er ingen offentlig transport direkte til lufthavnen. Nærmeste bus stopper ved hovedvejen (Køgevej), knap to kilometer fra lufthavnen. Der kan i stedet benyttes taxa fra Roskilde.


Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice