Billeje i Roskilde

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Roskilde

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Roskilde Lufthavn der starter den 11.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Roskilde

Lej en sikker og pålidelig bil hos Sixt biludlejning i Roskilde

Lej en sikker og pålidelig bil hos Sixt biludlejning i Roskilde

Sixt biludlejningskontor i Roskilde er praktisk placeret i centrum af byen tæt på Roskilde Station. Her kan du hurtigt og nemt lease en bil eller leje billige lejebiler, hvis du har brug for billeje i Roskilde.Du kan vælge imellem mange slags biler blandt grupperne bil/stationcar, 4x4, minibusser, sportsvogn, cabriolet og varevogn, og kan derfor være sikker på at finde den helt rigtige bil til dit formål. Ved Sixt billeje i Roskilde finder du således både den perfekte feriebil, den ideelle bil til forretningsrejsen eller en varevogn til flytning eller anden transport. Ved en prissammenligning af lejebiler er Sixt Biludlejning i Roskilde også særdeles fordelagtig med sine billige lejebiler, og vores erfarne medarbejdere står parat til at hjælpe med alle dine spørgsmål omkring billeje i Roskilde.
Kom let rundt til Roskildes seværdigheder med en lejebil fra Sixt

Kom let rundt til Roskildes seværdigheder med en lejebil fra Sixt

Roskilde er verdenskendt for Roskilde domkirke, som er Danmarks mest betydningsfulde domkirke og står på den prestigefyldte liste fra UNESCO over verdens vigtige kulturarv. Roskilde var også en af vikingernes vigtige handelsbyer, og et besøg på Vikingeskibsmuseet i Roskilde giver et enestående indblik i vikingernes liv. Ønsker du at se nogle af Roskildes andre spændende seværdigheder, anbefales det at leje en bil via billeje i Roskilde . Med en bil fra Sixt Biludlejning i Roskilde, kan du selv udforske Danmarks smukkeste fjord, Roskilde fjord. Her finder du mange hyggelige lystbådehavne og historiske fund fra de seneste 6.000 år. Du kan blandt andet se Hvedhøj Gravhøj fra bronzealderen og Vildtbanestenen fra 1775. Når du lejer biler ved Sixt Biludlejning i Roskilde, garanterer vi ikke en bestemt bilmodel, men du er altid garanteret en bestemt kategori af køretøjer.
En aktiv ferie i Roskilde med en lejebil fra Sixt Biludlejning

En aktiv ferie i Roskilde med en lejebil fra Sixt Biludlejning

Med en god og pålidelig lejebil fra Sixt kommer du let rundt til de spændende sportsbaner, som ligger flere kilometer uden for byen. Læg golfkøllerne i det rummelige bagagerum og nyd de 18 huller på Roskildes Golf Klub. En anden spændende mulighed er Roskilde Racing Center, hvor du kan køre i gokarts på racerbanen. Om sommeren kan du smide håndklæde, parasol og liggestole i bagagerummet og køre til de dejlige badestrande nord for Roskilde ved Vigen Strandpark eller Lønager Strandpark. Har du børnene med på ferie og har brug for et barnesæde, kan du kontakte udlejningskontoret i Rosilde. Vi svarer hurtigt på alle dine spørgsmål omkring lejebiler, depositum for billeje og hvilken bil vi anbefaler til ferien eller forretningsrejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Roskilde
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Roskilde?
For at leje bil hos SIXT i Roskilde skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Roskilde.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Roskilde?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Roskilde. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

FAQs om lejemål i Roskilde

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Roskilde?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Roskilde?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Roskilde?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Roskilde

Vis mere