Billeje
Fredericia
Oversæt
Danmark // Fredericia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fredericia: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Fredericia, hvis du skal på forretningsrejse eller på ferietur i Sydjylland. Fredericia ligger på Jyllands sydøst kyst, hvor der er kort afstand til smuk natur og andre spændende byer, såsom Kolding, Middelfart og Vejle. Din førsteklasses Sixt bil giver dig komfort på rejsen og hvis du desuden vil lette turen, kan du tilvælge tjenester og tilbehør til din billeje. Sixt har mere end 100 års erfaring med at udleje prisvenlige kvalitetsbiler, og vi gør altid vores bedste for, at dine køreforhold optimeres i vores udlejningsbiler.

 
 • Fredericia Banegard

  Sixt Billeje
  Jernbanegade 2
  7000 Fredericia

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Fredericia

Når du foretager billeje ved Sixt i Fredericia, får du chancen for at opdage den skønne by.Begynd gerne din biltur ved Landsoldaten, som er en berømt statue beliggende ved hovedindgangen til byen. Herefter kan du besøge de historiske statutter og kanoner i byens gamle mure. Fredericia vold er også anbefalelsesværdig, hvis du vil kombinere historie med skøn natur. Nyd udsigten fra det gamle vandtårn over Lillebælt eller tag en tur til Østerstrand. Med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Fredericia kan du også køre til den nærliggende fiskerby Skærbæk, som huser et dejligt strandområde, eller tage på en dagstur til de historiske byer Kolding eller Odense. Fra Fredericia har du også kort afstand til Billund, hvor du kan tage hele familien med i Legoland eller Givskud Zoo. Personalet i Fredericia glæder sig til at se dig, og teamet gør alt for, at dine ønsker bliver opfyldt.

Smarte og prisvenlige biler hos Sixt

Vi har gjort det nemt at leje en kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Fredericia. Ring til kontoret eller klik dig frem til bookingdelen her på vores hjemmeside. Valget står mellem et hav af prisvenlige kvalitetsbiler, som bl.a. omfatter smarte og moderne stationcars, økonomibiler, 4x4 og større varevogne. Med Sixt billeje i Fredericia har du alle muligheder for at finde et passende køretøj til turen, selvom vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel, men derimod altid en bil fra din valgte bilkategori. Vores kontorer i Fredericia ligger centralt i forhold til byens større veje og den offentlige transport. Vores styrke som virksomhed er, at vi har mere end 100 års erfaring inden for branchen og har arbejdet os op til at blive en af verdens førende biludlejningsselskaber ud fra devisen om, at kvalitet ikke nødvendigvis behøver at koste kassen. Med Sixt Biludlejning kan du altid leje din bil til en attraktiv pris!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice