Billeje
Cypern
Oversæt
Cypern
Ændre personlige oplysninger

Billeje Cypern: Sixt Rent a Car

Cypern står for mange som en drømmedestination takket være panoramapunkterne ud mod Middelhavet. Vil du imidlertid rundt på hele øen, så lej en bil gennem Sixt og få mest muligt ud af dit ophold på Cypern, hvad enten du er på vej til de lokale kontorer eller skal på sightseeing. Sixt har mange års erfaring inden for branchen og hjælper dig med at finde den udlejningsbil, der lever op til dine forventninger og ønsker. Hos Sixt betaler du ikke mere for kvalitet, kvalitetsbiler er en selvfølge, når du lejer hos os. Afhent udlejningsbilen hos Sixt Biludlejning på Cypern og nyd en fantastisk rejse i Middelhavets sol og varme.

Sixt Biludlejning på Cypern

Sixt Biludlejning på Cypern

Med billeje på Cypern får du erfaring med at køre i venstre side af vejen. Efter den første tilvænning vil det snart føles som en helt naturlig ting! Vejene er generelt i god stand, men i visse områder er det guld værd at have en bil, da den offentlige transport ikke er så god. Det gælder bl.a. ved det utroligt smukke naturområde Cape Greco i øst, som byder på klipper, grotter, fantastiske udsigter over Middelhavet og krystalklart badevand. Tag gerne en svømmetur ved den populære Blå Laguneeller hiv snorkel og dykkermaske frem og placér efterfølgende dykkertanken på ryggen, så du kan undersøge de mange grotter og passager under havets overflade. Er du derimod vild med historie, må du ikke snyde dig selv for besøget i Paphos på Cyperns vestkyst. Store dele af området er med på UNESCO's Verdensarvsliste over vigtige kulturskatte. Gå på jagt blandt de vigtigste udgravninger, såsom Tomb of the Kings, Sct. Pauls Pillers og Afrodites tempel. Eller oplev Cyperns interessante hovedstad Strovolos Nicosia, som er delt i to dele og bliver styret af henholdsvis det nordlige og sydlige Cypern.Du kan både gå og køre over grænsen, der også kendes som Den Grønne Linje.

Sixt har hele pakken

Sixt konceptet er af ældre dato, faktisk blev virksomheden etableret allerede i 1912. Siden da har grenene spredt sig videre til hele verden, og pt. udlejer vi biler i mere end 100 lande. Når du lejer en bil gennem Sixt, er du sikker på at få en førsteklasses kvalitet på det valgte køretøj samt en vedkommende service, der lægger vægt på dine behov.Med vores billeje på Cypern booker du ud fra den ønskede kategori, og et af tilvalgene er ekstraudstyr såsom GPS navigation og autostole, ligesom flere stationer kan tilbyde dig ekstra services oven i standardpakken. Kontakt din foretrukne Sixt Biludlejning på Cypern, hvis du vil vide mere om det specifikke udvalg og de forskellige services.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice