Billeje i Paphos

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Paphos

Sixt Biludlejning i Paphos

Sixt Biludlejning i Paphos

Cypern byder på et behageligt middelhavsklima og oplevelser for alle aldre. Lej en bil hos Sixt og få fuld fleksibilitet på rejsen og afhent den ved Sixt Biludlejning i Paphos, når rejsen tager sin begyndelse. Sixt udlejer kun kvalitetsbiler til favorable priser, så du kan koncentrere dig om at nyde ferien eller forretningsrejsen. Bestil din Sixt udlejningsbil i dag og glæd dig til en spændende rejse på Cypern med natur og strand, historie, kultur og masser af solskin.Paphos på Cyperns vestkyst er lidt af et historie og kulturmekka. Store dele af området er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste over vigtige kultur og naturskatte og var centret for historiske begivenheder på øen. Du bør ikke gå glip af de vigtigste udgravninger, såsom Tomb of the Kings, Sct. Pauls Pillers og Afrodites tempel. Besøg også gerne den flotte borgruin ved havnen. I Paphos kan du gå en hyggelig tur gennem den gamle bydel Ktima eller opleve nogle af byens mange museer og kirker. Hvis du har fået nok af historie og kultur, byder området også på en skøn natur. Med billeje i Paphos kan du køre lidt uden for byen for at opleve Petra tou Romiou, der også er kendt som Afrodites fødested. Det er et virkelig flot område, og du kan nyde nærheden til havet og den dejlige stenstrand. Fortsæt med Sixtbilen på opdagelse ved kystens mange havgrotter i området mellem Akamas halvøen og Coral Bay. Billeje i Paphos vil med andre ord ikke skuffe dig, da du kan tage på mange forskellige eventyr i området.
Kvalitetsbiler til overkommelige priser

Kvalitetsbiler til overkommelige priser

Vigtige nøgleord for Sixt er kvalitet, fleksibilitet og service. Hos os finder du kun udlejningsbiler af den højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du har råd til en tryg og god rejse. Komforten er helt i top ved alle vores biler, og vi hjælper dig med at finde netop den bil, der lever op til dine ønsker og krav. Du kan vælge mellem mange forskellige bilkategorier hos Sixt samt forskelligt ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation og autostole. Uanset om du leder efter en økonomibil, 4x4 eller stationcar, har vi det meste hos Sixt. Udvalget af køretøjskategorier og tilbehør varierer mellem de forskellige kontorer, så tjek informationen for Sixt Biludlejning i Paphos på vores hjemmeside. Hvis du har brug for mere information, eller noget er uklart, er du velkommen til at kontakte Sixt Biludlejning i Paphos direkte.
Show more
Godt at vide når du lejer i Paphos
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Paphos.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Paphos?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Paphos. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Paphos?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 140 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
FAQs om lejemål i Paphos
Kan jeg booke et langtidslejemål i Paphos?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Paphos?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Paphos

Vis mere