Billeje i Protaras

 

Vores services ved Protaras

Sixt Biludlejning i Protaras

Sixt Biludlejning i Protaras

Lej en bil hos Sixt for at få det meste ud af dit ophold på dejlige Cypern. Du bestiller enkelt via vores hjemmeside eller pr. telefon og kan hente udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Protaras, når det passer dig. Vi på Sixt har over 100 års erfaring med udlejning af kvalitetsbiler til favorable priser. Vores Sixtteam hjælper dig med at finde bilen, der passer til dine behov. og vi står parat til at besvare eventuelle spørgsmål. Lyder det som noget for dig? Så kontakt os, for at leje din drømmebil allerede i dag.Protaras ligger på den østlige del af øen, omringet af smuk natur og blåt vand. Når du tager udgangspunkt i Sixts billeje i Protaras, er det oplagt at køre til byen Ayia Napa og Cape Greco naturreservat. Her er det guld værd at have en bil, for den offentlige transport er ikke så god i området. Ayia Napas varetegn er det smukke kloster, som er et besøg værd. Nyd folkedans ved siden af klostret hver søndag og tag dig også gerne en tur over byens kærlighedsbro. Hvis du leder efter en uforglemmelig naturoplevelse, skal du vende snuden af Sixtbilen mod Cape Greco. Det er et utroligt smukt naturområde, der byder på klipper, grotter, fantastiske udsigter over Middelhavet og krystalklart badevand. Tag en svømmetur ved den kendte Blå Lagune. Hvis du har mod på at begive dig ned under havets overflade, er det værd at tage dykkertanken på ryggen og tage turen ned mellem de mange grotter og passager. Hvis du foretrækker at blive på land, kan vi anbefale at nyde den smukke solnedgang fra naturreservatet.
Udforsk Cypern i en Sixtbil

Udforsk Cypern i en Sixtbil

I området omkring Sixt Biludlejning i Protaras giver det dig ofte en enorm frihed med en udlejningsbil, da det mange gange er svært at komme hurtigt rundt med offentlig transport. Nyd fleksibiliteten ved at kunne køre derhen, hvor du vil og tage alle de pauser, du har lyst til, lige når det passer dig. Vi på Sixt har mange forskellige bilkategorier, du kan vælge mellem, bl.a. økonomibiler og stationcars, og vi tilbyder også forskelligt ekstraudstyr, som GPS navigation og autostole. Tjek informationen for hvert kontor på vores hjemmeside, så du kan læse mere om det specifikke udvalg og services. Med Sixts billeje i Protaras kan du nyde vores høje serviceniveau og få hjælp med det meste af vores servicemindede Sixt medarbejdere. Alt for, at du skal få en fantastisk ferie på Cypern.
Show more

Godt at vide når du lejer i Protaras

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Protaras.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Protaras?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Protaras. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Protaras?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 18 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

FAQs om lejemål i Protaras

Kan jeg booke et langtidslejemål i Protaras?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Protaras?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Protaras

Vis mere