Billeje i Curacao Lufthavn Hato

 

Vejvisning til Curacao Lufthavn Hato filial

Adresse

Plasa Margaret Abraham, . Willemstad, curacao
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00

Vores services ved Curacao Lufthavn Hato

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning i Curacao Lufthavn Hato (CUR) tilbyder førsteklasses udlejningsbiler og en fremragende service, når du ønsker at rejse rundt på den vidunderlige caribiske ø Curacao. Lufthavnen er placeret i Willemstad, og herfra har du kun få kilometer til øens mange seværdigheder. Med din udlejningsbil kan du opleve og udforske alt, hvad øen har at byde på. Tag en køretur langs den fantastiske kyst, besøg uberørte hvide sandstrande og nyd Curacaos mange nationalparker. Lej en Sixt bil i dag, og så er du snart på vej til en komfortabel rejseform under dit ophold på Curacao.
Fra paradisstrande til Willemstad

Fra paradisstrande til Willemstad

Curacao byder på vaskeægte paradisstrande med krystalklart vand, og med billeje i Curacao Lufthavn Hato kan du nemt finde din favorit. Det er nemt at forelske sig i Curacao, der kan prale af behagelige temperaturer året rundt. Fra Curacao Lufthavn Hato har du kun en kort køretur til smukke Willemstad med de mange farverige bygninger, og hvis Pundadistrikt vil give en smag af det lokale liv og kultur. Besøgende kan desuden nyde kys fra delfiner ved Curacao Dolphin Academy eller udforske Curacao Underwater Marine Park. Mange seværdigheder på Curacao kræver et transportmiddel, så vælg billeje i Curacao Lufthavn Hato.
Prisbillige kvalitetsbiler for enhver smag

Prisbillige kvalitetsbiler for enhver smag

Når du vælger Sixt billeje i Curacao Lufthavn Hato, har du masser af moderne kvalitetskøretøjer at vælge imellem. Gennemse vores udvalg, der bl.a. omfatter komfortable økonomibiler, sportsvogne, stationcars og 4x4. Bemærk blot, at Sixt ikke kan garantere en bestemt bilmodel, men at du vil modtage et tilsvarende kvalitetskøretøj fra din valgte bilkategori. Tilpas gerne din billeje i Curacao Lufthavn Hato med ekstraudstyr. Vi hjælper dig også gerne med at registrere yderligere en fører på lejekontrakten, bestille en autostol eller GPS navigation. Bestil Sixt biludlejning i Curacao Lufthavn Hato online eller pr. telefon.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Curacao Lufthavn Hato

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Curacao Lufthavn Hato.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Curacao Lufthavn Hato?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Curacao Lufthavn Hato?
Book nemt et langtidslejemål hos Curacao Lufthavn Hato ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Curacao Lufthavn Hato

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Curacao Lufthavn Hato?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Curacao Lufthavn Hato

Vis mere