Billeje i curacao

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i curacao

Oplev curacao

Sixt Biludlejning på Curacao

Sixt Biludlejning på Curacao

Lej en bil med Sixt, hvis du går efter at udforske den dejlige, tropiske ø Curacao. Sixt Biludlejning på Curacao giver dig alle muligheder for at opleve det bedste af denne sydcaribiske ø, som bl.a. byder på fantastiske strande, et behageligt klima, god mad og en fascinerende kreolsk kultur. Lad Sixt hjælpe dig med at finde udlejningsbilen og det nødvendige ekstraudstyr, så du er klar til at se frem mod rejsen til Caribien.Curacao er en del af de såkaldte ABC øer og hører underDe Nederlandske Antiller. Geografisk set ligger Curacao i den sydlige del af Caribien, og du har f.eks. muligheden for at vælge Sixt biludlejning i Curacaos hovedstad Willemsted. Udforsk den charmerende og farverige by, der er præget af en kolonialsk atmosfære, og som figurerer på UNESCO's Verdensarvsliste. Med billeje på Curacao befinder du dig i kort afstand af øens små, charmerende strande, f.eks. Kenepa eller Cas Abou Beach, mens sydvestkysten er garant for smukke koralrev og stribevis af fisk for dig, der elsker at dykke og snorkle. Du kan desuden tage på en bådtur ud til Klein Curacao, som byder på carabiskstrandliv. Du kan også vende Sixt bilen mod en af øens nationalparker, såsom Shete Boka eller Mount Christoffel, som byder på fantastiske panoramapunkter. Curacao tilbyder gode vejrforhold, om end det er en god idé at køre langsomt og forsigtigt i regnvejr, da vejene kan blive meget glatte.
Kvalitetsbiler med dit valg af ekstraudstyr

Kvalitetsbiler med dit valg af ekstraudstyr

Eftersom Sixt er en vigtig aktør inden for biludlejningsbranchen, ved vi, hvad komfort og tryghed betyder for vores kunders valg af billeje. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper vi dig med at finde den ideelle bil til forholdene, og undervejs tager vi altid højde for dine individuelle ønsker omkring billeje på Curacao. Vi lader dig f.eks. frit vælge afhentningssted, bilkategori samt ekstraudstyr. Måske skal din økonomibil eller 4x4 forsynes med en GPS til rundrejsen. Vi forhandler lejebiler i alle prisklasser, så alle kan få gavn af Sixt Biludlejning på Curacao. Bookingprocessen kan gennemføres her på hjemmesiden eller ved at ringe direkte til det ønskede kontor, hvor du også er hjertelig velkommen til at tage en snak med os om dine mange valgmuligheder.
Show more
Godt at vide når du lejer i curacao
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i curacao?
For at leje bil hos SIXT i curacao skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i curacao.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i curacao?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i curacao

Kan jeg booke et langtidslejemål i curacao?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i curacao?

Udforsk vores biludlejningslokationer curacao

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i curacao

Vis mere