Billeje i Willemstad

 

Vores services ved Willemstad

Sixt Biludlejning i Willemstad

Sixt Biludlejning i Willemstad

Hvis du søger et vaskeægte caribisk ferieparadis, så lad rejsen begynde ved Sixt Biludlejning i Willemstad på Curacao. Øen indgår i de såkaldte ABCøer sammen med Aruba og Bonaire, også kendt som de hollandske Antiller. På Curacao kan du boltre dig på et hav af fantastiske palmestrande, dykke i det krystalklare vand eller tage på en oplevelsesrejse blandt de historiske monumenter. Øparadiset er ikke stort, men det bliver betydeligt nemmere at nå rundt med en udlejningsbil, så du slipper for offentlig transport og kan foretage rejsen i dit eget tempo. Kontakt Sixt i dag for et tilbud på en førsteklasses bil.Curacao ligger i det sydlige Caribien, der ligger uden for det såkaldte orkanbælte, hvilket bevirker, at ølivet sjældent forstyrres af tropiske storme. Øen er kendt for sin særegne blanding af kulturer, hvilket understreges af de mange bygninger i en hollandsk stil, som er malet i tropiske pastelfarver. Derudover er modersmålet en kombination af hollandsk, spansk, portugisisk og forskellige afrikanske sprog. Med billeje i hovedstaden Willemstad kan du tage en køretur langs den fantastiske kyst og besøge uberørte hvide sandstrande, f.eks. Knip Beach eller Cas Abao, samt den dejlige nationalpark Shete Boka. Det er også værd at besøge nogle af de mange gamle hollandske fæstninger på Curacao, heriblandt Rif Fort og synagogen Mikve Israel Emanuel, som er den ældste kontinuerligt anvendte synagoge på den vestlige halvkugle. Uanset hvad du får lyst til at se på turen, så kan du opleve mere på vidunderlige Curacao med en moderne udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Willemstad.
Fuldt blus på det carabiske øliv med Sixt

Fuldt blus på det carabiske øliv med Sixt

Caribien er et ferieparadis, og det fortjener en kvalitetsbil. Når du lejer en bil hos Sixt, får du netop den suveræne kvalitet via køretøjer fra verdensførende bilproducenter. Begynd din bilrejse i Curacao Lufthavn eller vælg at afhente bilen ved et af de andre Sixtkontorer i selve Willemstad. Du finder fantastiske køretøjer for enhver smag og budget ved Sixt Biludlejning i Willemstad, herunder økonomibiler, 4x4, stationcars og sportsvogne. Skræddersy din billeje i Willemstad med ekstraudstyr og tjenester, såsom dækning af yderligere en fører, autostol, GPS navigation, fuld kaskobeskyttelse og meget andet via booking online eller pr. telefon. Bemærk blot, at mens Sixt ikke kan garantere en bestemt bilmodel, så vil du altid modtage et tilsvarende køretøj fra den valgte bilkategori. Bestil straks udlejningsbilen til din ferie eller bryllupsrejse og nyd rejsen rundt på det magiske Curacao.
Show more

Godt at vide når du lejer i Willemstad

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Willemstad.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Willemstad?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Willemstad. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Willemstad?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Willemstad

Kan jeg booke et langtidslejemål i Willemstad?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Willemstad?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?