Billeje
curacao
Oversæt
curacao
Ændre personlige oplysninger

Billeje curacao: Sixt Rent a Car

Lej en bil med Sixt, hvis du går efter at udforske den dejlige, tropiske ø Curacao. Sixt Biludlejning på Curacao giver dig alle muligheder for at opleve det bedste af denne sydcaribiske ø, som bl.a. byder på fantastiske strande, et behageligt klima, god mad og en fascinerende kreolsk kultur. Lad Sixt hjælpe dig med at finde udlejningsbilen og det nødvendige ekstraudstyr, så du er klar til at se frem mod rejsen til Caribien.

Sixt Biludlejning på Curacao

Curacao er en del af de såkaldte ABC øer og hører underDe Nederlandske Antiller. Geografisk set ligger Curacao i den sydlige del af Caribien, og du har f.eks. muligheden for at vælge Sixt biludlejning i Curacaos hovedstad Willemsted. Udforsk den charmerende og farverige by, der er præget af en kolonialsk atmosfære, og som figurerer på UNESCO's Verdensarvsliste. Med billeje på Curacao befinder du dig i kort afstand af øens små, charmerende strande, f.eks. Kenepa eller Cas Abou Beach, mens sydvestkysten er garant for smukke koralrev og stribevis af fisk for dig, der elsker at dykke og snorkle. Du kan desuden tage på en bådtur ud til Klein Curacao, som byder på carabiskstrandliv. Du kan også vende Sixt bilen mod en af øens nationalparker, såsom Shete Boka eller Mount Christoffel, som byder på fantastiske panoramapunkter. Curacao tilbyder gode vejrforhold, om end det er en god idé at køre langsomt og forsigtigt i regnvejr, da vejene kan blive meget glatte.

Kvalitetsbiler med dit valg af ekstraudstyr

Eftersom Sixt er en vigtig aktør inden for biludlejningsbranchen, ved vi, hvad komfort og tryghed betyder for vores kunders valg af billeje. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper vi dig med at finde den ideelle bil til forholdene, og undervejs tager vi altid højde for dine individuelle ønsker omkring billeje på Curacao. Vi lader dig f.eks. frit vælge afhentningssted, bilkategori samt ekstraudstyr. Måske skal din økonomibil eller 4x4 forsynes med en GPS til rundrejsen. Vi forhandler lejebiler i alle prisklasser, så alle kan få gavn af Sixt Biludlejning på Curacao. Bookingprocessen kan gennemføres her på hjemmesiden eller ved at ringe direkte til det ønskede kontor, hvor du også er hjertelig velkommen til at tage en snak med os om dine mange valgmuligheder.

 

Områder med Sixt stationer

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice