Billeje
Gent
Oversæt
Belgien // Gent
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gent: Sixt biludlejning online booking

Gent er en smuk, historisk by, som sagtens kan konkurrere med de mere kendte belgiske byer. Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Gent, har du mulighed for at komme ud på egen hånd og kan fuldstændigt frit tilrettelægge din ferie eller dit forretningsophold. Lej en bil i Gent og oplev både middelalderstemning og gastronomiske eventyr!

 
 • Gent

  Sixt Billeje
  Kortrijksesteenweg 1127c
  9051 Gent

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Gent

I Gent er blikfanget de tre høje tårne, Sankt Bavokatedralens tårn, Gents klokketårn med den gyldne drage på spiret og tårnet ved sømandskirken, Sankt Nicholas Kirke. Hvert kvarter har en melodi, som på en enkel måde bidrager til en særlig stemning i byen. I katedralen finder du altertavlen, Tilbedelsen af det mystiske lam, med de dybe grønne og røde farver. Der er ikke mindre end 1200 broer, der forbinder byen, som gennemløbes af to store floder og en masse kanaler. Ved kanalerne ligger der en række idylliske, lave bindingsværkshuse, hvor man nærmest skal bukke hovedet, hvis man vil indenfor. Det er ganske oplagt at tage på en skøn kanalrundfart. Byen har været en rigtig bryggerby, så det er et must at prøve de lokale øl. Derudover har byen også sin egen vinproduktion, mens både chokolade og gastronomi hører til byens stoltheder. Lad dig friste af butikken Chocolato og ganda skinkerne, så du er rustet til besøget i torturkammeret på det store slot Graavensteen, der giver diget indblik i et af fortidens store gys!

Bjerge og strande

Hvis du benytter dig af billeje i Gent, kan du komme vidt omkring på din ferie og nå ud til de mange attraktive seværdigheder i området. Belgien er mere varieret, end man måske lige skulle tro. Du har Ardennerskovene og bjergene, som er et udsøgt mål for den aktive feriegæst, men der er også de mere flade områder i landet, hvor du eksempelvis kan tage på camping eller strandferie. Belgien er et forholdsvis lille land, og via biludlejning i Gent kan du også opleve andre fantastiske storbyer såsom Bruxelles og Brügge, foruden den storslåede natur.

Billeje i Gent giver dig mulighed for at udforske Belgien

Der er mange gode grunde til at benytte sig af biludlejning i Gent hos Sixt. Du får en nem og bekvem adgang til at opleve området rundt om byen og kan således tilrettelægge din ferie efter dine og dine rejsefællers behov. Vi står dog altid klar med gode råd, så kontakt Sixt, et af verdens største biludlejningsselskaber.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice