Billeje i Belgien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Belgien

Mest populære i Belgien

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bruxelles Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Belgien

Sixt Biludlejning i Belgien

Sixt Biludlejning i Belgien

Lej en bil allerede i dag og lad din ferie eller forretningsrejse begynde ved Sixt Biludlejning i Belgien. Vælg mellem et af vore mange kontorer i Belgien og tag videre rundt i landet, der huser vigtige destinationer som Bruxelles, Antwerpen og Gent. Med en udlejningsbil fra Sixt får du en nem adgang til såvel seværdigheder som de vigtige forretningsmøder, og du kører naturligvis rundt i kvalitetsbiler, der gør rejsen både hurtigere, sjovere og mere tryg. Billeje i Belgien er en fremragende investering, når du ikke vil spilde din tid, men ønsker derimod effektivitet i alle faser af rejsen. Bestil derfor en af Sixt udlejningsbilerne allerede i dag.Vores biludlejning i Belgien omfatter en række forskellige kontorer på centrale placeringer, og du afgør selv, hvor du helst vil hente bilen. Efterfølgende står det dig frit for, om du skal på en rejse præget af delikatesser som chokolade, vafler og øl, eller om du går målrettet efter topattraktionerne, såsom EU's bygninger i hovedstaden Bruxelles, dog er der også har mange attraktioner og disse er f.eks. præget af en fantastisk arkitektur og fascinerende museer. Og hvad med at tage et smut forbi Belgiens svar på Venedig, smukke Brugge i Flandern? Gå en tur i den flotte gamle bydel, som desuden er med på UNESCO's Verdensarvsliste, mellem alle middelalderbygningerne og kanalsystemerne. Det er endvidere en skøn fornemmelse at køre langs landets smukke kyst, besøg gerne smukke Namur og områdets dejlige slotte. Hvis du er historieintresseret, kan du også vende Sixt bilen mod byen Waterloo, hvor slaget om Waterloo fandt sted i 1815, eller byen Leper, der var omdrejningspunktet for et af den Første Verdenskrigs blodigeste slag i 1917.
Hvorfor skal jeg vælge en bilferie?

Hvorfor skal jeg vælge en bilferie?

Er du typen, der elsker at bestemme over din egen tid, og vil du generelt gerne have mulighed for at sammensætte dit eget rejseprogram, giver billeje i Belgien dig en helt unik frihed på rejsen. Den ene dag kan du tage mod syd for næste dag at sætte kursen mod øst. Forudsætningen for en optimal bilferie er muligheden for at få adgang til en ordentlig lejebil, der holder kadencen kilometer efter kilometer. Hos Sixt tillbyder vi dig et bredt og prisvenligt udvalg af køretøjskategorier samt ekstra tilbehør, såsom GPS navigation. Du har også chancen for at få tilføjet et ekstra navn på lejekontrakten eller tilvælge en fuld kaskobeskyttelse under ferien eller forretningsrejsen.Vær i øvrigt opmærksom på, at du kun kan bestille en specifik bilkategori hos Sixt og ikke en bestemt bilmodel. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp med bestillingen eller har spørgsmål om vores biler eller forsikringspakker.
Show more
Godt at vide når du lejer i Belgien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Belgien?
For at leje bil hos SIXT i Belgien skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Belgien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Belgien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 8661 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M135i Aut.
BMW M135i Aut.
MINI Electric (100% Electric)
MINI Electric (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
Maserati Levante
Maserati Levante
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 840 Grand Coupé
BMW 840 Grand Coupé

FAQs om lejemål i Belgien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Belgien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Belgien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Belgien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Belgien

Vis mere