Billeje
Antwerp
Oversæt
Belgien // Antwerp
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Antwerp: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil og benyt dig af Sixt biludlejning i Antwerpen, så du får ekstra oplevelser med i pakken. Der er forskellige steder, hvor du kan afhente din udlejningsbil i forbindelse med opholdet i byen. Hvad enten du kommer med tog, bus eller fly, kan du benytte dig af vores service. Du kan vælge mellem forskelligartede biler. Vi tilbyder dig f.eks. udlejningsbiler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Så der skulle være noget for enhver smag! Husk, at du kan vælge ud fra kategorien, ej modeller. Vi gør altid vores ypperste for at imødekomme dine behov.

 
 • Antwerpen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Luchthavenlei 1
  2100 Antwerp

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Antwerpen

  Sixt Billeje
  Vosseschijn Straat 11
  2030 Anvers

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Antwerpen

Med placeringen tæt ved Scheldefloden har Antwerpen spillet en vigtig rolle i handelsverden. Det er en rigtig jetset by med masser af mode, lækre restauranter og diamanthandel. Byen er blevet et nyt gastronomisk rejsemål og huser bl.a. flere Michelin restauranter, og med byens meget blandet etniske befolkning er der også mulighed for at prøve mange forskellige køkkener. Af kulturelle seværdigheder byder Antwerpen på smukke bygninger, museer og spillesteder, med vidt forskellige tilbud. Tag blot et kig på banegården, som er kåret til en af verdens smukkeste. Inspirationen er hentet fra Pantheon i Rom og kan fremvise både marmorgulve og bladguldsbelagte udskæringer. Ved siden af ligger den zoologiske have fra 1843. Kig også forbi diamantkvarteret, det store marked, kirkerne og sæt dig ved flodbredden og nyd synet af middelalderfortet Het Steen.

Brügges kanaler og Flandern

Ved at benytte dig af biludlejning i Antwerpen får du mulighed for at begive dig afsted til andre dele af Belgien. Området Flandern byder faktisk på lidt af hvert. En af de helt store seværdigheder er middelalderbyen Brügge med sine romantiske kanaler. Her kan du overveje at lade bilen stå for en stund og prøve hestevognene. Eller hvad med Humlemuseet, som fortæller om humlens 700 år lange historie og byder på en tår. Eller du kan besøge strandene i Nieuwpoort. Der er virkelig meget at opleve, så det kan betale sig at forsyne sig med fire hjul.

God service og tryghed med Sixt billeje i Antwerpen

Når du benytter dig af Sixt billeje i Antwerpen, får du en masse for pengene. Sixt giver dig en god service og vejledning, når du begiver dig ud på de fremmede veje. Derudover er der også en masse ekstra tilbud at benytte sig af i forbindelse med din biludlejning i Antwerpen, såsom autostole, GPS navigation, automatgear, fuld kaskobeskyttelse etc.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice