Billeje i Bridgetown Lufthavn

 

Mest populære i Bridgetown Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bridgetown Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Bridgetown Lufthavn filial

Adresse

Airport Access Road, 16000 Christ Church, Barbados
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00

Vores services ved Bridgetown Lufthavn

Begynd turen hos professionelle Sixt

Begynd turen hos professionelle Sixt

Ved Sixt Biludlejning i Grantley Adams Lufthavn (BGI) venter det ideelle køretøj på dig til din dejlige ferie på Barbados. Sixtteamet i Grantley Adams Lufthavn byder dig varmt velkommen og overrækker bilnøglerne, så du hurtigt kan begynde eventyret på den smukke ø. Du finder lufthavnen placeret på den sydlige del af øen, og herfra har du knap 20 kilometer til hovedstaden Bridgetown, der huser mange seværdigheder og hoteller. Med din helt egen udlejningsbil får du masser af frihed til at opleve og udforske Barbados.
Begynd turen hos Sixt Biludlejning i Grantley Adams Lufthavn

Begynd turen hos Sixt Biludlejning i Grantley Adams Lufthavn

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan opleve med din premium-Sixtbil fra Grantley Adams Lufthavn. Kør eksempelvis mod nordøst, og tag turen til nogle af øens bedste sandstrande såsom kridhvide Bottom Bay og Crane Beach med det krystalklare vand, hvis du ønsker ferieafslapning i smukke omgivelser. Du kan naturligvis også bruge Sixt-billeje i Grantley Adams Lufthavn til at udforske de fascinerende Harrison%u2019s grotter midt på øen eller køre mod den botaniske have Andromeda på østkysten. Foretag din bestilling online, via smartphoneappen eller telefonisk ved Sixts kundeservice, og begynd planlægningen af din drømmerejse i dag.
Professionelle tager godt hånd om dig på bilrejsen

Professionelle tager godt hånd om dig på bilrejsen

Når du lejer en komfortabel og prisvenlig Sixtbil ved biludlejningen i Grantley Adams Lufthavn, kommer du nemt fra flyet til dit hotel, mødelokalet eller seværdighederne. Hvis du bestiller udlejningsbilen hjemmefra, sparer du tid i lufthavnen, da køretøjet og lejekontrakten venter på dig ved din ankomst. Tøv ikke med at spørge Sixts personale til råds, hvis du er i tvivl om noget, og gennemse gerne udbuddet af nyttigt tilbehør, som indeholder blandt andet GPS-navigation, autostole og forsikringer, der kan forgylde din bilrejse lidt ekstra. Med Sixt-billeje i Grantley Adams Lufthavn bliver din rejse fleksibel og komfortabel, og du kommer bag rattet i et moderne, førsteklasses køretøj, der tager dig direkte til dine ønskede destinationer.'
Show more

Godt at vide når du lejer hos Bridgetown Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bridgetown Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Bridgetown Lufthavn skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bridgetown Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bridgetown Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 67 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bridgetown Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bridgetown Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bridgetown Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bridgetown Lufthavn

Vis mere