Billeje i Barbados

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Barbados

Oplev Barbados

Sixt Biludlejning på Barbados

Sixt Biludlejning på Barbados

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Barbados og tag videre fra Barbados eller St. Michael på denne fantastiske caribiske ø. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du opleve landets smukke hvide strande med kokospalmer, tropisk natur, dejlig mad og skønne eksotiske rytmer. Det er enkelt at bestille en udlejningsbil hos Sixt og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige variant over telefonen eller hjemmesiden. Alle vores biler er af højeste kvalitet og kan lejes til overkommelige priser. Lad os hjælpe dig med det praktiske, så du kan nyde opholdet på Barbados.Den smukke ø er ideel til en afslappende bilferie, og med billeje på Barbados kan du udforske omgivelserne i dit eget tempo. Det er generelt nemt at komme rundt med bil på Barbados, men husk at køre i venstre side af vejen. Barbados byder på uforglemmelige oplevelser for store og små. Vend Sixt bilen mod vestkysten, som har nogle af verdens bedste strande, bl.a. Bridgetown Beach. Du kan også begive dig mod området ved Carlisle Bay, hvor du kan opleve helt fantastisk snorkling og dykning blandt farverige koraller, søheste og havskildpadder. Eller besøg en af øens mange plantager, f.eks. Sunburry Plantation House fra 1600tallet, som er stemningsfuld og vidner om Englands kolonialisering af Barbados. Vi glæder os til at overrække bilnøglerne til dig, så du kan nyde denne fremragende destination, der er en del af De Små Antiller.
Bestil din Sixt bil her og nu

Bestil din Sixt bil her og nu

Sixt blev etableret i 1912 i Tyskland og har i dag kontorer over hele verden. Alle Sixt biler er af nyere dato og har typisk kørt få tusinde kilometer i udlejningstilfældet, hvorfor du får leveret et førsteklasses produkt til en favorabel pris.Det er endda helt enkelt at bestille den ønskede udlejningsbil via vores hjemmeside eller telefonisk, så udlejningsbilen står klar ved ankomsten. Når du bestiller din lejebil ved Sixt Biludlejning på Barbados,vælger du ikke ud fra specifikke modeller, men derimod ud fra den foretrukne bilkategori, såsom en økonomibil eller stationcar. Tilføj også gerne ekstraudstyr, såsom GPS og autostol, der er med til at gøre rejsen mere behagelig og tryg. Med billeje på Barbados har du aldrig langt til smuk natur og afslapning under opholdet. Lej en bil her og nu og gør klar til at opleve verden i en udlejningsbil fra Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Barbados
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Barbados?
For at leje bil hos SIXT i Barbados skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Barbados.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Barbados?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 60 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Barbados

Kan jeg booke et langtidslejemål i Barbados?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Barbados?

Udforsk vores biludlejningslokationer Barbados

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Barbados

Vis mere