Billeje i Barbados

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Barbados

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bridgetown Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Barbados

Sixt Biludlejning på Barbados

Sixt Biludlejning på Barbados

Vil du have mest ud af rejsen på dejlige Barbados i Caribien?Lej en moderne udlejningsbil hos Sixt Biludlejning Barbados allerede i dag og bliv klar til en biltur på øen, der er en del af De Små Antiller, og hvor udsigten byder på alt fra magiske palmestrande til enestående naturseværdigheder i et herligt mix med kulturelle attraktioner. Nyd en rekreativ stund på denne smukke ø eller tag på dagsudflugter i din udlejningsbil fra Sixt. Du er i hænderne på en af verdens største leverandører af udlejningsbiler, og vi er naturligvis klar til at guide dig inden for vores forskellige produktkategorier på Barbados, så kontakt Sixt kontoret i dag for et fantastisk tilbud.Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Barbados kan du frit rejse rundt på øen og besøge destinationer i dit eget tempo. Barbados har en række seværdigheder såsom de historiske plantager fra det 17. århundrede, heriblandt Sunburry Plantation House, ligesom du kan opleve et magisk undervandsliv uden for Carlisle Bay samt moderne kasinoer i Christ Church. Med Sixts billeje på Barbados kan du desuden nemt tage på et dykkereventyr og svømme blandt nogle af øens mange fantastiske havskildpadder. Eller nyd blot at køre langs den naturskønne vestkyst med de mange smukke strande, bl.a. Bridgetown Beach, som anses for at være en af verdens bedste. Bridgetown er desuden et center for mange historiske attraktioner, herunder Tyrol Cot House og Heritage Village. At rejse rundt i en pålidelig udlejningsbil fra Sixt hjælper dig med at nyde hvert øjeblik fuldt ud på Barbados. Lad derfor erfarne og kundefokuserede Sixt forkæle dig på din rejse.
Vælg Sixt bilen, når du vil udforske paradiset

Vælg Sixt bilen, når du vil udforske paradiset

Hos Sixt Biludlejning Barbados finder du et stort udvalg af kvalitetsbiler fra nogle af verdens bedste bilproducenter. Vælg din komfortable og moderne udlejningsbil, der passer til netop din rejseform, udfra et bredt sortiment af bl.a. stationcars, økonomibiler, sportsvogne og 4x4. Vær blot opmærksom på, at Sixt kun kan garantere en bil fra den valgte bilkategori til din Barbadosrejse og ikke en bestemt bilmodel. Sixt afdelingen på Barbados tilbyder desuden nyttigt udstyr og tjenester, så du kan få en optimal køreoplevelse. I forbindelse med din billeje på Barbados kan du f.eks. inkludere dækning af yderligere en kører på rejsen, booke et børnesæde eller GPS navigation m.m. Bestil hurtigt og enkelt online på vores hjemmeside eller over telefonen. Vi har udlejningsbiler til alt fra sommerferien til bryllupsrejsen eller forretningsrejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Barbados
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Barbados?
For at leje bil hos SIXT i Barbados skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Barbados.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Barbados?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Barbados. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 50 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
FAQs om lejemål i Barbados
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Barbados?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Barbados?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Barbados?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Barbados

Vis mere