Billeje i Manama Juffair

 

Mest populære i Manama Juffair

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Manama Juffair der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Manama Juffair filial

Adresse

Shabab Avenue Bldg 19 Road 462, 75104 Manama, Bahrain
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Manama Juffair

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Begynd din rejse til Manama med et besøg på Sixt kontoret i bydelen Juffair. Hos Sixt Biludlejning i Manama Juffair finder du alt, hvad du har brug for til en bilrejse i Bahrain, og vi står altid klar til at vejlede dig, så du kører ud fra parkeringspladsen i den udlejningsbil, der passer optimalt til dine behov. Juffair er en forstad til Manama, der er kendetegnet ved sin rolige atmosfære og sine gode hoteller, og her har du et perfekt udgangspunkt for at udforske byen med dens flotte arkitektur, spændende restauranter og milde klima. Manama er en gammel by, der kan spores helt tilbage til Alexander den Stores tid, men har i dag et moderne byliv. Tag en tur langs kysten i en Sixt bil og nyd den fantastiske udsigt over Den Persiske Golf eller lej en 4x4 og tag på opdagelse i ørkenen. Med Sixt billeje i Manama Juffair får du det hele med, så lej en bil allerede i dag.
På farten med Sixt

På farten med Sixt

Sixt Biludlejning Manama Juffair er ensbetydende med fremragende service samt et stort udvalg af lækre, moderne biler. Sixt Biludlejning i Manama Juffair er ingen undtagelse. Her er vi altid klar med et tilbud, der hjælper dig med at få en fantastisk tur, uanset om du skal bruge en almindelig personbil, en stationcar til familien eller en terrængående 4x4 til de mere krævende ture. Ring eller kontakt os her på hjemmesiden, og så håndterer vi din billeje i Manama Juffair med den største professionalisme.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Manama Juffair

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Manama Juffair?
For at leje bil hos SIXT i Manama Juffair skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Manama Juffair.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Manama Juffair?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 68 anmeldelser
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Manama Juffair

Kan jeg booke et langtidslejemål i Manama Juffair?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Manama Juffair?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Manama Juffair

Vis mere