Billeje i Bahrain

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Bahrain

Oplev Bahrain

Sixt Biludlejning i Bahrain

Sixt Biludlejning i Bahrain

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Bahrain og udgå fra vores kontorer i byer som Manama eller Riffa. Et udmærket udgangspunkt, når du skal på eventyr langs Den Persiske Bugt, der indbyder til en anderledes bilferie. Vores Sixt team, ønsker at give dig en god start på ferien eller forretningsrejsen, så spørg os endelig til råds, hvis du er i tvivl om det mindste. Du kan dog være sikker på, at du ender med en kvalitetsbil, når du vælger vores billeje i Bahrain. Det er de færreste, der har den store viden om det lille ørige Bahrain i Den Persiske Bugt, men nu kan du blive en af dem, der tager på eventyr i landet. Bahrain er en sammensmeltning af kulturer, ligesom landet sender dig på rejser i store områder med ørken. Bahrain er endvidere spækket med mange luksushoteller, et behageligt klima og et lækkert internationalt køkken. Riget er et tidligere britisk protektorat, og mange taler derfor både arabisk og engelsk. Med billeje i Bahrain opnår du en stor fleksibilitet og frihed på rejsen. Husk blot, at alle passagerer på forsædet skal være fastspændt med sele, og at det ikke er tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon, mens du kører. Går du efter lidt sightseeing, kan du i hovedstaden Manama tage forbi Bahrains nationalmuseum og besøge den store moské Al Fatih, som tilbyder guidede ture. Vend også gerne Sixt bilen mod Muharraq og byens imponerende fort Qal%u2019at alBahrain fra 1500tallet. Fortet er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, og du kan desuden benytte dets besøgscenter, og lære endnu mere om den fascinerende historie.
Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Sixt er et af de største biludlejningsselskaber med mere end 4000 stationer i over 100 lande. Virksomheden startede ud i Tyskland i 1912, og vi har således mange års erfaring med at udleje biler til målrettede kunder. Alle vores biler er karakteriseret ved at holde en høj standard, og de kan lejes til favorable priser, så der er råd til flere fornøjelser og udflugter. Med valget af Sixt kan du få gavn af vores brede ekspertise og erfaring, der munder ud i en professionel service, ligesom vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med alle de praktiske detaljer vedrørende din billeje i Bahrain. Lej en bil her på hjemmesiden eller pr. telefon, hvor du frit vælger mellem mange forskellige bilkategorier og ekstraudstyr. Du afhenter din bil hos den Sixt Biludlejning i Bahrain, der passer bedst ind i dine rejseplaner.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bahrain
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bahrain.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bahrain?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bahrain?
Uanset om du har planer om at blive i Bahrain eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 307 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Køretøjet
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

FAQs om lejemål i Bahrain

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bahrain?

Udforsk vores biludlejningslokationer Bahrain

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Bahrain

Vis mere