Billeje i Manama

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Manama

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bahrain Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Manama

Sixt Biludlejning i Manama

Sixt Biludlejning i Manama

Skal du til Manama i Bahrain, og er du interesseret i at se og opleve så meget som muligt under dit ophold? Her er Sixt Biludlejning i Manama det helt rigtige valg. Vi har både kontorer i lufthavnen og i centrum af byen, så du enten kan sætte dig bag rattet, så snart du lander, eller kan få hvilet godt ud på hotellet, før du henter din bil. Manama er Bahrains hovedstad og samtidig landets største by, og en udlejningsbil fra Sixt er således et fornuftigt valg, når du skal udforske byens og regionens mange attraktioner og spændende historieseværdigheder. Du kan enten reserve via vores hjemmeside eller ved at ringe eller skrive til os, hvorefter vi sørger for, at du får optimale betingelser under rejsen rundt i Manama.Manama er Bahrains økonomiske og kulturelle centrum, og det er en by, der tiltrækker mange turister hvert eneste år, ikke mindst på grund af de milde temperaturer og den gode beliggenhed. Alle veje i Bahrain fører til Manama, så hvorfor ikke vælge en udlejningsbil fra Sixt til at udforske byen og det omkringliggende landskab? Bahrain er en forholdsvis lille ø, men med billeje i Manama har du friheden til at komme ud til nogle af områdets store turistattraktioner, for eksempel den berømte Al Fatehmoské, der er en af verdens største moskéer med plads til mere end 7000 mennesker. Får du brug for at finde moskéen ved hjælp af en GPS, eller skal den yngste have en autostol, så kan du naturligvis leje din udlejningsbil med masser af ekstratilbehør, skræddersyet efter dine ønsker. Tjek gerne vores aktuelle tilbud.
Kvalitetsbiler og god service

Kvalitetsbiler og god service

Når du vælger Sixt billeje i Manama, vælger du samtidig også den budgetvenlige transportløsning. Vi er altid klar til at finde det helt rigtige køretøj til netop dig, og med et udvalg bestående af både almindelige personbiler, stationcars og 4x4 til det mere krævende terræn, er du sikker på at kunne køre ud fra parkeringspladsen i en bil, der passer perfekt til dine behov, uanset om du besøger Manama som turist eller i arbejdsmæssig sammenhæng. Ankommer du til Bahrain på et skævt tidspunkt? Det er intet problem. På vores kontor i Bahrain Lufthavn kan du afhente din bil 24 timer i døgnet, så du straks kan komme ud til hotellet og få hvilet ud, uanset hvornår du lander. Lej straks en bil hos Sixt Biludlejning i Manama.
Show more
Godt at vide når du lejer i Manama
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Manama?
For at leje bil hos SIXT i Manama skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Manama.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Manama?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Manama. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 306 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Køretøjet
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
FAQs om lejemål i Manama
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Manama?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Manama?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Manama?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Manama

Vis mere