Billeje
Manama
Oversæt
Bahrain // Manama
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Manama: Sixt biludlejning online booking

Skal du til Manama i Bahrain, og er du interesseret i at se og opleve så meget som muligt under dit ophold? Her er Sixt Biludlejning i Manama det helt rigtige valg. Vi har både kontorer i lufthavnen og i centrum af byen, så du enten kan sætte dig bag rattet, så snart du lander, eller kan få hvilet godt ud på hotellet, før du henter din bil. Manama er Bahrains hovedstad og samtidig landets største by, og en udlejningsbil fra Sixt er således et fornuftigt valg, når du skal udforske byens og regionens mange attraktioner og spændende historieseværdigheder. Du kan enten reserve via vores hjemmeside eller ved at ringe eller skrive til os, hvorefter vi sørger for, at du får optimale betingelser under rejsen rundt i Manama.

 
 • Bahrain Lufthavn
  Building 200 Road 2403 Blk 224
  75104 Muharraq

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Manama Juffair
  Shabab Avenue Bldg 19 Road 462
  75104 Manama

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Bahrain Lufthavn

  Sixt Billeje
  Building 200 Road 2403 Blk 224
  75104 Muharraq

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Manama Juffair

  Sixt Billeje
  Shabab Avenue Bldg 19 Road 462
  75104 Manama

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Manama

Manama er Bahrains økonomiske og kulturelle centrum, og det er en by, der tiltrækker mange turister hvert eneste år, ikke mindst på grund af de milde temperaturer og den gode beliggenhed. Alle veje i Bahrain fører til Manama, så hvorfor ikke vælge en udlejningsbil fra Sixt til at udforske byen og det omkringliggende landskab? Bahrain er en forholdsvis lille ø, men med billeje i Manama har du friheden til at komme ud til nogle af områdets store turistattraktioner, for eksempel den berømte Al Fatehmoské, der er en af verdens største moskéer med plads til mere end 7000 mennesker. Får du brug for at finde moskéen ved hjælp af en GPS, eller skal den yngste have en autostol, så kan du naturligvis leje din udlejningsbil med masser af ekstratilbehør, skræddersyet efter dine ønsker. Tjek gerne vores aktuelle tilbud.

Kvalitetsbiler og god service

Når du vælger Sixt billeje i Manama, vælger du samtidig også den budgetvenlige transportløsning. Vi er altid klar til at finde det helt rigtige køretøj til netop dig, og med et udvalg bestående af både almindelige personbiler, stationcars og 4x4 til det mere krævende terræn, er du sikker på at kunne køre ud fra parkeringspladsen i en bil, der passer perfekt til dine behov, uanset om du besøger Manama som turist eller i arbejdsmæssig sammenhæng. Ankommer du til Bahrain på et skævt tidspunkt? Det er intet problem. På vores kontor i Bahrain Lufthavn kan du afhente din bil 24 timer i døgnet, så du straks kan komme ud til hotellet og få hvilet ud, uanset hvornår du lander. Lej straks en bil hos Sixt Biludlejning i Manama.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice