Billeje
Melbourne Lufthavn
Oversæt
Australien // Melbourne // Melbourne Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Melbourne Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine AU +61-755558908
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: MEL
Åbningstider
Ma. - Sø.06:00 - 21:45
Helligdag06:00 - 21:45
 
 

Med en pålidelig og komfortabel udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Melbourne Lufthavn (MEL) får du mest ud af rejsen i det sydlige Australien. Sixt tilbyder prisvenlige, topmoderne udlejningsbiler i Melbourne Lufthavn, så du har alle forudsætninger for en vellykket rejse. Melbourne er den næststørste by i Australien, og denne fantastiske storby anses for at være landets kulturelle hovedstad. Udforsk vidunderlige Melbourne og alt, storbyen har at byde på med en af vores komfortable køretøjer.

Kør ad Great Ocean Road og i nationalparker med Sixt

Når du er kommet bag rattet i din kvalitetsbil fra Sixt afdelingen i Melbourne Lufthavn, har du en halv times kørsel ind til dejlige Melbourne. Her kan du styre Sixtbilen mod spændende Melbourne Museum, nyde udsigten fra det imponerende Eureka Tower eller køre mod strandene og nattelivet i St Kilda. Billeje i Melbourne Lufthavn giver dig også mulighed for et roadtrip langs den smukke og berømte Great Ocean Road, et besøg ved de vinproducerende områder i Healesville og Yarra Valley eller naturoplevelser i områdets fantastiske nationalparker. Nyd og udforsk fantastiske Melbourne med en premium Sixt bil fra Melbourne Lufthavn.

Kvalitetsbiler og fremragende service

Sixt Biludlejning i Melbourne Lufthavn tilbyder attraktive priser på et bredt udvalg af bl.a. økonomibiler og stationcars, fra førende bilmærker som BMW og Mercedes Benz. Tilføj ønsket tilbehør til din bestilling, f.eks. GPS navigation eller en autostol, og forbedr din køreoplevelse i Melbourne. Når du booker billeje i Melbourne Lufthavn online eller pr. telefon, kan du bl.a. også få dækket yderligere en fører på kontrakten, vælge fuld kaskobeskyttelse eller få ubegrænset kilometertal. Bemærk blot, at eftersom specifikke køretøjer er underlagt tilgængelighed ved Melbourne Lufthavn, kan Sixt kun garantere dig en kvalitetsbil indenfor den valgte bilkategori. Lej en bil i dag og lad Australieneventyret starte ved Sixt Biludlejning Melbourne Lufthavn.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.06:00 - 21:45
Helligdag06:00 - 21:45

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Melbourne Lufthavn MEL 2 Tarmac Drive 3043 Tullamarine -37.693607, 144.870973 +61-755558908

Sixt kontorer Melbourne Lufthavn MEL

2 Tarmac Drive
3043 Tullamarine
 
Tlf. +61-755558908

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice