Billeje i Albanien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Albanien

Oplev Albanien

Sixt Biludlejning i Albanien

Sixt Biludlejning i Albanien

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Albanien. Hos Sixt er vi klar til at tilbyde dig førsteklasses udlejningsbiler og fremragende ekstraudstyr, og denne pakke fås til ganske favorable priser. Vi hjælper dig med billeje i dejlige Albanien, så du kan fokusere fuldt ud på at nyde ferien eller forretningsrejsen. Lyder det som et valg, der passer perfekt ind i dine rejseplaner? Så lad os sammen finde din udlejningsbil allerede i dag her i Sixt sortimentet.Med billeje i Albanien kan du vælge kontorer som Tirana, Vlora, Saranda og Rinas. En udlejningsbil giver dig den ultimative frihed til at udforske det dejlige land og dets natur på egen hånd og i dit tempo. Vær opmærksom på, at de mindre veje i landet af og tilkan være i dårlig stand, og du bør også holde øje med uberegnelige bilister og dyr, der sommetider krydser vejene uden varsel. Med en udlejningsbil kan du køre langs den smukke Vlorë Saranda vej, som byder på smukke bjerglandskaber og udsigt over det Ioniske Hav. Foretag gerne et stop ved en af de hyggelige byer på vejen, besøg Lekures slottet eller den gamle græske ruinby Butrint, som er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Du kan også tage videre mod en af landets dejlige strande ved det Ioniske Hav, f.eks. Palasë, som desuden ligger tæt på en nationalpark, eller hvad med bjergluft ved Mount Dajt i det centrale Albanien og nationalparken, der giver dig muligheden for at nærstudere den vidunderlige natur.
Kvalitetsbiler passende til dit budget

Kvalitetsbiler passende til dit budget

Hos Sixt har vi valgt at fokusere på kvalitet, fleksibilitet og service. Hos os finder du derfor kun udlejningsbiler af den højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så bilen sigter mod netop dit rejsebudget. En udlejningsbil er derfor en både prisvenlig og praktisk løsning til rejsen i Albanien. Vi hjælper dig meget gerne med at finde netop den bil, der lever op til dine særskilte ønsker og krav. Du kan vælge mellem mange forskellige bilkategorier hos Sixt, forskelligt ekstraudstyr og diverse services. Uanset om du leder efter en økonomibil, 4x4 eller stationcar, har vi det meste hos Sixt. Udvalget af kategorier og tilbehør varierer imidlertid mellem de forskellige kontorer, så tjek informationen for Sixt Biludlejning i Albanien på vores hjemmeside. Hvis du har brug for mere information, er du hjertelig velkommen til at kontakte Sixt teamet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Albanien
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Albanien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Albanien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Albanien?
Uanset om du har planer om at blive i Albanien eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Albanien

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Albanien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Albanien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Albanien

    Vis mere