Billeje i Tirana

 

Mest populære i Tirana

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tirana Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Tirana

Sixt Biludlejning i Tirana

Sixt Biludlejning i Tirana

Begynd din bilrejse ved Sixt Biludlejning i Tirana, så du kan opdage alle de mange attraktive tilbud i Albanien. Landets hovedstad Tirana ligger forholdsvis centralt i landet, og herfra er det eksempelvis nemt at komme til vestkysten. Sixtpersonalet står klar i Tirana og hjælper dig i gang med ferien eller forretningsrejsen på smidig vis. Du skal blot ringe til Sixtteamet eller klikke dig videre til bestilling af udlejningsbilen på vores hjemmeside. Lej en bil hos os og skab de optimale rammer for rejsen gennem Tirana og omegn.At leje en bil hos Sixt i Tirana er en rigtig god løsning, hvis du bl.a. gerne vil se både hovedstad og andre nærliggende byer. Billeje i Tirana gør det nemlig en del lettere at udforske de smukke naturseværdigheder og tage ud til Det Ioniske hav. Tirana er ligeledes hjemsted for et imponerende udvalg af historiske, kulturelle og kunstneriske monumenter. Start gerne biludflugten ved det imponerende Tirana slot, som er et berømt vartegn beliggende i hjertet af byen. Byens smukke klokketårn på torvet Skanderberg blev bygget i 1820 og er den ældste bygning i byen. Andre interessepunkter, du kan udforske med Sixt Biludlejning i Tirana som udgangspunkt, er den moderne domkirke Saint Paul med fascinerende vægmalerier, Tirana mosaikudgravninger og det interessante naturhistoriske museum. Du kan også styre Sixtbilen mod Mount Dajti nationalpark, for fantastiske udsigter og dejlig skov eller mod kystbyen Laizit Bay Beach for en dags solbadning og svømning.
Udlejningsbil med ekstra services?

Udlejningsbil med ekstra services?

Nyd vores mange gode tilbud på en lang række kvalitetsbiler fra Sixt i Tirana. Hos Sixt tilbyder vi dig en række komfortable, alsidige og moderne stationcars, økonomibiler, sportsvogne, 4x4 og varevogne ved Sixt Biludlejning i Tirana, så du kan finde den perfekte bil til din rejse. Du kan vælge mellem flere afhentningssteder, såsom Tirana Lufthavn, så vælg det kontor, der ligger bedst placeret i forhold til dine rejseplaner. Hvis du ønsker ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation eller en autostol, eller yderligere tjenester, såsom registrering af to førere på bilrejsen eller ubegrænset kilometertal, ordner Sixt dette for dig. Billeje i Tirana giver dig fuld frihed til at køre mellem de forskellige destinationer i Albanien, og med en Sixtbil på turen behøver du ikke at bekymre dig om manglende komfort eller tryghed. Alle Sixts biler er af nyere dato, når de sendes ud på landevejen i dit selskab, så du kan fokusere fuldt ud på oplevelser eller arbejdspligter.
Show more

Godt at vide når du lejer i Tirana

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tirana?
For at leje bil hos SIXT i Tirana skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tirana.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Tirana?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Tirana. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Tirana

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Tirana?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tirana?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tirana?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Tirana

Vis mere