Billeje i Rinas

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Rinas

Sixt Biludlejning i Rinas

Sixt Biludlejning i Rinas

Velkommen til Sixt Biludlejning i skønne Rinas, hvor du bydes velkommen af Sixtteamet. Begynd Albanienrejsen ved kontoret i Rinas, der ligger centralt i den vestlige del af landet og ikke langt fra Albaniens hovedstad Tirana. Lej en bil til rejsen og få den dejlige natur, de spændende historie seværdigheder og de fascinerende kulturscener med i pakken. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Sixt produkterne eller om Albanien, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice. God tur med Sixt! Hvis du vælger at afhente bilen ved Sixt Biludlejning i Rinas internationale lufthavn, lægger du ud i den spændende Tiranaregion i Albanien. Planlægger du en lidt længere rundrejse, kan vi berolige dig med, at Sixts kvalitetsbiler nemt klarer mosten, idet vi udelukkende forhandler nye modeller, der kan bestilles med alverdens lækre ekstraudstyr, hvilket giver en ekstra høj kørekomfort. Lad gerne din billeje i Rinas føre dig til hovedstaden Tirana, hvor du bl.a. kan opleve det berømte urtårn, som er en af Tiranas ældste bygninger. En kort køretur derfra finder du desuden byens smukke moske Et hem Bey samt det dejlige naturområde Dajti, hvor du kan vandre. Før du vender tilbage til Rinas, skal du sørge for at besøge det interessante Nationalhistoriske Museum og Det Nationale Kunstgalleri i hovedstaden. Disse er to af byens kulturelle perler og helt klart et besøg værd, hvis du vil lære mere om regionens historie og kultur. Book i dag din komfortable udlejningsbil hos Sixt Biludlejning i Rinas.
Ubegrænset kilometertal er blot ét af Sixtilbuddene

Ubegrænset kilometertal er blot ét af Sixtilbuddene

Med Sixt billeje i Rinas overgiver du dig til favorable priser og en fremragende service, der tager højde for dine behov. Du finder udlejningsbiler i forskellige prisklasser, men alle biler kan lejes til en konkurrencedygtig pris, og der er et køretøj for enhver smag. Sixtkontoret tilbyder alt fra smarte og moderne stationcars og økonombiler til praktiske og rummelige 4x4. Udnyt desuden gerne muligheden for at booke nyttigt ekstraudstyr og tjenester til rejsen, såsom en passende GPS eller ubegrænset kilometertal, der gør bilrejse i Albanien endnu mere fleksibel. Du kan leje din bil online eller telefonisk, ligesom du altid er velkommen til at kigge forbi kontoret i Albanien. Vi kan dog varmt anbefale, at du reserverer på forhånd, så alt står klar ved ankomsten. Efter du kun forhåndsreserverer en specifik bilkategori, er det ligeledes ved ankomsten, at vi kan fortælle dig mere om den udlejningsbil, vi har valgt til dig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Rinas
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rinas.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rinas?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rinas. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rinas?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Rinas
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rinas?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rinas?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Rinas

    Vis mere