Billeje
St Paul MN
Oversæt
USA // St Paul MN
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i St Paul MN: Sixt biludlejning online booking

Lad din rejse begynde hos Sixt Biludlejning i Saint Paul, Minnesota, hvis du vil opdage det nordlige USA på en afslappet og behagelig måde. Med en egen bil bliver det utrolig nemt at sætte kurs direkte mod fantastiske oplevelser og uforglemmelige seværdigheder, og du slipper for at skulle holde styr på buskøreplaner og togtider. Saint Paul MN udgør sammen med den nærliggende storby Minneapolis "The Twin Cities" i delstaten Minnesota, og med de mange nærliggende attraktioner giver Sixt-billeje i Saint Paul stor frihed til dig og dit rejseselskab.

 
 • Minneapolis St. Paul Lufthavn
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Minneapolis St. Paul Lufthavn

  Sixt Billeje
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Saint Paul, Minnesota

Udnyt gerne din premiumbil fra Sixt Biludlejning i Saint Paul Minnesota til at tage på en ægte amerikansk roadtrip i det nordlige USA, der både byder på komfort og stil. Sæt dig bag rattet, og styr eksempelvis udlejningsbilen mod nærliggende seværdigheder såsom den betagende romersk-katolske katedral i Saint Paul, der er en kopi af Peterskirken i Rom, eller kør til det fantastiske Minnesota Science Museum, hvor hele familien kan nyde udstillinger og IMAX-film om blandt andet teknologi og naturhistorie. Med en Sixtbil kan du naturligvis også komme længere væk fra Saint Paul MN. Kør eksempelvis mod det smukke naturområde ved søen Minnetonka mod vest for at sejle, fiske eller nyde freden, eller rejs nordpå til den canadiske grænse, hvor du finder den magiske nationalpark Voyagers, der byder på smukke skove og søer, som er ideelle til vandre- og kajakture. Åbn op for muligheder og eventyr på din rejse, når du lejer en bil hos Sixt.

Forgyld din rejse i det nordlige USA med en premiumbil fra Sixt

Når du vælger Sixt-billeje ved et af vores kontorer i Saint Paul, så er det udelukkende dine ønsker og behov vi fokuserer på. Det er op til dig at bestemme dig for den ønskede lejeperiode, størrelsen på køretøjet og prisklassen, der passer dig, og vi står til rådighed for at svare på dine spørgsmål og give dig tips omkring udlejningsbiler og ekstraudstyr. Vi kan tilbyde dig små som store modeller, fra prisvenlige økonomibiler til robuste 4x4'ere, og du kan desuden enkelt tilføje tilbehør, der vil lette din rejse, eksempelvis GPS-navigation, autostole og ekstra forsikringer. Skab dig et overblik på Sixts hjemmeside eller i smartphoneappen, inden du foretager din bestilling. Lej drømmebilen ved din foretrukne Sixt-biludlejning i Saint Paul allerede i dag, og glæd dig til at opdage alt det, du har lyst til under opholdet i det nordlige USA.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice